2777
2789
من خودم ک ادعا میکنم دوسش دارم نمیتونم حجابمو درست کنم اخه  فقط ادعا دارم    

وقتی میخوایم چای رو ترک‌کنیم

اولش کمرنگ ترش میکنیم

بعد چند سانت کمتر پر میکنیم

بعد یه وعده رو حذف میکنیم

اینجوری بدون اینکه دردمون بیاد رهاش کردیم.

برای همه کارهای دیگه هم این صادقه

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نازنین حرف اثر داره. فقط هم استارتر نیست که میخونه کلی خواننده خاموش و حتی غیرعضو میخونن اینجا ر ...

عزیزم من نظرشخصیم رو دادم

الان کجای کارم اشکال داشت؟ 

ای بابااااا

منم باخیلی از نظراتی که اینجا گذاشتن مخالفم، ولی دلیل نمیشه دونه دونه باهمشون بحث کنم تا همه حقو به من بدن

خواننده اگه خودش تصمیمش قطعی باشه به حرف من یاکس دیگه کارنداره، کار خودشو انجام میده

مشخصه ایمانت خیلی قویه دعامون کن

همه مون محتاج دعاییم. ایمان قوی، عمل قوی میخواد ... 😔

من میدونم و خدا😔😔😔

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
وقتی میخوایم چای رو ترک‌کنیم اولش کمرنگ ترش میکنیم بعد چند سانت کمتر پر میکنیم بعد یه وعده رو حذف ...

دارم سعی میکنم اگه خودش بخاد میشه منکه دیگه دلم میخاد زار بزنم واقعا خسته شدم نمیدونم بقیه هم اینقد دلتنگن؟

عزیزم من نظرشخصیم رو دادم الان کجای کارم اشکال داشت؟  ای بابااااا منم باخیلی از نظراتی که ای ...

اصل حرف اینه که نظرمون باید بر پایه ی یک‌اساس محکم باشه

اتفاقا طبق ایه ۲۰۰ سوره آل عمران ما باید همدیگه رو به صبر و تلاش دعوت کنیم

خوب وقتی تبادل نظرمون در این راستا نباشه، یعنی با دستور خدا فاصله داره.

شما طلبه ای؟

نه😊 ولی دوست طلبه زیاد دارم

اون مادر باید حتما جسم و روحش رو تقویت کنه. چی از این‌بالاتر که بوی زندگی توی خونه اش پیچیده! راه ب ...

نمیدونم عزیزم منکه از داشتن این نعمت محرومم

اما خب شرایط هر کس متفاوته بچه ها هم با هم فرق میکنن بعضی بچه ها اعصاب و انرژی مضاعف لازم دارن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
دارم سعی میکنم اگه خودش بخاد میشه منکه دیگه دلم میخاد زار بزنم واقعا خسته شدم نمیدونم بقیه هم اینقد ...

ببین یه چیزی میگم بهش فکر کن

اگه موسیقی میشنوی ترک‌کن

جایگزین براش پیدا کن

اراده ات قوی میشه

بقول همسرم اصالت با اراده اس 

اراده ات رو قوی کن

نمیدونم عزیزم منکه از داشتن این نعمت محرومم اما خب شرایط هر کس متفاوته بچه ها هم با هم فرق میکنن بع ...

آخرین تاپیکم رو نگاه کن.

یه پست جالب و به درد بخور دارم. قطعا راهگشاست

برای خودم که هنوزم جواب میده...

نظرمن از دیدِ خودم برپایه اساس محکم هست اگه بانظرشما متفاوته، شما ببخش منوووو 

نازنین

من هیچ کاره ام

منطق و استدلالم رو گفتم براتون❤ شما ببخشید و به حرفم ‌فکر کنید

مطلبی که اینجا بیان میشه

مطابقت داشتن‌یا نداشتن با فرمان خداست

اگه مطابقت داره

که این یه اجز مضاعف برای نویسنده اس

اگر نه خدای نکرده اثر معکوس میذاره روی پرونده اعمالش

و شخص هم فکز میکنه فقط یه حرف بود

حرف هم که باد هواست و ...

ولی حزف و نظر باد هوا نیست

همین شما اگه امشب همسرت بهت بگه رنگ صورتی بهت نمیاد

واقعا واقعا واقعا هیچ تاثیری روی شما نمیذاره؟

یا اگه یه همسفر توی اتوبوس شهری بگه خانم این رنگ شال خیلی بهتون میاد واقعا هیچ اثری نداره براتون؟

به خودتون جواب بدین.

چون یه مدت واقعا اثر کلام رو بررسی کردم

اثر داره نازنینم

آخرین تاپیکم رو نگاه کن. یه پست جالب و به درد بخور دارم. قطعا راهگشاست برای خودم که هنوزم جواب ...

عزیزم راه حل جالبی بود بهشون پیشنهاد میدم انشالله راهگشا باشه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑