2777
2789
من سومیو حامله ام اینجا اینقدرتوهین شنیدم😐

من حالا یه دکتری میرفتم اون به من میگفت بیکاری،بعد وقتی بچم قلبش ایستاده بود فکر میکردن من خودم بچه رو کشتم چون وقتی میگی بچه سوممه فکر میکنن ناخواسته بوده،چرا باید توهین بشی من تازه خیلی پشیمونم که چرا زودتر به فکر نیوفتادم الانم سنم داره بالا میره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از همین میترسم شماباز خوب بزرگ کردی ماشااالله دیگه اگه میخواین دس دس نکن منم دودلم میدونم که اگر ...

اصلا به حرف بقیه اهمیت نده

راستی به برکت اومدن بعدی فکر کردی؟

هر زایمان و هر بچه ای یه رزق جدید میاره تو خونه... متفاوت با قبلی ها

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
منن 36 سالمه یه دختر یه پسر دارم و شوهرم میگه یه دونه دیگه بیاریم آینده بچه هامون تنها نشن آخه خودمو ...

اتفاقا خیلی هم شیرین میشه برات الان تصورته  که حوصله نخواهی داشت ولی یه نشاطی به خانواده تزریق میشه

منم توفکرش هستم ولی دومی رو تازه اوردم ولی حتما دراینده میارم کسی که توان مالی وروحی داره چراکه نه بچه خیلی خوبه 😍😍😍

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 
فقط اومدم بگم خوش بحالت استارتر منم دوتا دارم خداحفظشون کنه واسم ولی اصلا نمیتونم ب فکر بچه بعدی باش ...

کمک آنچنانی نه مادرم هست اونم بیماری قلبی داره جایی برم میسپارم بهش هی عزیزم با کلی نق زحمتشو میکشه ولی دیگه چه میشه کرد البته همسرم کمک میده

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
به شرایط مالیتون بستگی داره که بتونید تامین کنید یا نه حوصله و اعصاب زیادیم میخواد یکی از نزدیکان م ...

اون مادر باید حتما جسم و روحش رو تقویت کنه.

چی از این‌بالاتر که بوی زندگی توی خونه اش پیچیده! راه برخورد با بچه ها هم‌مهمه البته

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
مادوتا نابارور داشتیم تو فامیل یکی که کلا میگفتن لوله های رحمیش بسته اس اصلا امکان نداره الان دختر د ...

ان شاالله با دعای شما

منم ‌مث دومی ام

سومی روآوردن بده خیلیم بده توی این اوضاع نابسامان اقتصادی وفرهنگی وکرونا وهزار دردبی درمون که باهاش ...

رزقش با ما نیست

۱۵۱ انعام

۳۱ اسراء

۱۳۲ طه

رزق با خداست

بواسطه رزق او به ما هم‌رزق میده

منم خییلی دوست دارم یه مادرپرحوصله وباارامش باشم متاسفانه نیستم بهمین خاطربچه نمیخوام واگرنه حتمامیا ...

خب ماهم گاهی عصبی میشیم ربات که نیستیم ولی به نظرم باید کلیت مساله رو دید که درکل نحوه برخوردمون چطور بوده

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش