2777
2789
آفرین که زودتر به فکر افتادی من یکمی زمان رو از دست دادم  نابارورم هستم! دیگه واقعا باید خدا ...

ببخشید مگه چندسالتونه که میگید زمانو از دست دادم؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
منم همینو میگم اطرافیانم که همه مسخره میکنن ولی نظرشون برام مهم نیست مهم خودمو همسرم هستیم که بچه می ...

منن 36 سالمه یه دختر یه پسر دارم و شوهرم میگه یه دونه دیگه بیاریم آینده بچه هامون تنها نشن آخه خودمون پر جمعیت هستیم منم دودلم نمیدونم دیگه حوصله داشته باشم یا نه بچه هام 9 ساله و 4 ساله هستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از توانم خارجه. وقتی فولی ندارم حتی با دارو😕😕😕

مادوتا نابارور داشتیم تو فامیل یکی که کلا میگفتن لوله های رحمیش بسته اس اصلا امکان نداره الان دختر داره بعد از 13 سال یکیم که کلا پریود نمیشد هرازگاهی یه بار الان تازه پسرشو بغل گرفته بعد از ده سال امیدت به اون بالایی باشه

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
انشالله😄شما هم مثه من بچه خیلی دوست داری و فکر کنم خیلی حوصله دار باشی

وای من از بچه متنفر بودم🤪🤪🤪

الان عاااااشق بچه ام.

بچه هام‌کوچیک بودن ساعت ها می نشستم کاردستی درست میکردیم

همسرمم میومدن بهشون میگفتم شام نداریم داشتم اسباب بازی میساختم🥴🥴🥴🙄

در عجبم که میگفتن چه اشکالی داره شام ساده و حاضری میخوریم.🤪🤪

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
منم همینو میگم اطرافیانم که همه مسخره میکنن ولی نظرشون برام مهم نیست مهم خودمو همسرم هستیم که بچه می ...

بیخشید متوجه نمیشم

مگه زایمان ۳باره چه مشکلی داره؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
ببخشید مگه چندسالتونه که میگید زمانو از دست دادم؟

۱۵🤪🤪🤪

زمان برای منی که ناباروری دارم حکم طلاست هر لحظه اش

ولی این رو هیچ دکتری بهم نگفت

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

اگر من شوهرن ماهی ۱۰۰ میلیون درامد داشت و یک خونه ۵۰۰ متری داشتم و دوتا کارگر در اختیار تو خونه  سومی رو میاوردم در غیر این صورت نه دیوانگیه چون بچه اینده میخاد و از اونجایی که اینده بچه هامون تو ایران تباهه و باید بفرستیم بره خارج پس همین یکی دوتا بسه تا به ثمر برسن و بتونن برن از ایران 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
منن 36 سالمه یه دختر یه پسر دارم و شوهرم میگه یه دونه دیگه بیاریم آینده بچه هامون تنها نشن آخه خودمو ...

منم از همین میترسم شماباز خوب بزرگ کردی ماشااالله دیگه اگه میخواین دس دس نکن منم دودلم میدونم که اگر فقط وفقط بارداربشم اطرافیان منو به رگبار میبندن 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
منن 36 سالمه یه دختر یه پسر دارم و شوهرم میگه یه دونه دیگه بیاریم آینده بچه هامون تنها نشن آخه خودمو ...

وقت رو از دست ندین. دیر میشه... اصلا اونها بزرگش میکنن. خیالت راحت😍😍😍

به شرایط مالیتون بستگی داره که بتونید تامین کنید یا نه

حوصله و اعصاب زیادیم میخواد یکی از نزدیکان من سه تا آورد ولی حوصله یه دونه شم نداره بچه ها از نظر مالی تامین اما از نظر روحی داغون

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑