2777
2789
آزمایش دادم و گفتن باید به محض بارداری آمپولهای انعقادی مصرف کنم

خب الحمدلله که مشکل رو فهمیدین...

بچه های بعدی به شیرینی اولی نیستن

یه مقدارکی شیرین ترن😋😋

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
خب آره الان یه چیزی میشه میرن راحت به خاله میگن. خاله هم میذاره کف دست من.  بدون اینکه بدونن ف ...

😃 شماره حساب میدم حق سکوت منو واریز کنید😁

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای سقط خیلی بااعصاب آدم بازی میکنه من بچه اولم سقط شد خیلی فشار روانی روم بود بدترین تجربه عمرم بود ...

خدا به منم سه قلو بده😍😍😍

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
واقعا چی میشه که بچه ها ازهم متنفرمیشن؟! نمیشه پیشگیری کرد؟  

تا بچه هستن روابطشون خوبه بزرگ که میشن پای حسادت و رقابت میاد وسط

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
آفرین که زودتر به فکر افتادی من یکمی زمان رو از دست دادم  نابارورم هستم! دیگه واقعا باید خدا ...

خدابزرگه الان فصل بهاره بهترین زمان برای بارداری سعی کن بیشتر اقدام کنی هرچی خدا صلاح بدونه اون بهترین هست برامون

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
😃 شماره حساب میدم حق سکوت منو واریز کنید😁

خخخخ یعنی یه چیزایی اتفاق میفته رااااحت به خاله میگن.

به مامان خیر🙃 با اینکه صمیمی هستیم

ولی بازم تو رابطه ما قانون حاکمه.‌با خاله اصلا رودربایستی ندارن

من سومیو حامله ام اینجا اینقدرتوهین شنیدم😐

توهین رو کی میکنه؟

انسان ضعیف

اینو با خودت هی تکرار کن مامان سه فرشته💞

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
چه خوب خداروشکر نه اگر من بیارم که دیگه فک کنم سنشون بهم بخوره یه شش ساله تقریبا سه ساله دارم 

بیکاری والا دخترخاله منم دوتاداره اولی ۱۴ دومی ۸ الان سومی رو حامله است برا پسرشدن میخواد بیاره ۲تا دختر داره نمیدونم جنسش چیه رفته دکتر یا نه ولی همه میگن چه کاری بود ۲تا داشت

خدابزرگه الان فصل بهاره بهترین زمان برای بارداری سعی کن بیشتر اقدام کنی هرچی خدا صلاح بدونه اون بهتر ...

من از توانم خارجه. وقتی فولی ندارم حتی با دارو😕😕😕

وای سقط خیلی بااعصاب آدم بازی میکنه من بچه اولم سقط شد خیلی فشار روانی روم بود بدترین تجربه عمرم بود ...

انشالله😄شما هم مثه من بچه خیلی دوست داری و فکر کنم خیلی حوصله دار باشی

توهین رو کی میکنه؟ انسان ضعیف اینو با خودت هی تکرار کن مامان سه فرشته💞

نه انسان زخم خورده از جامعه ی ولنگار و داغون

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
توهین رو کی میکنه؟ انسان ضعیف اینو با خودت هی تکرار کن مامان سه فرشته💞

آره بابا توهین زبان کسیه که منطق نداره