2777
2789
از نظر خودم که خوب بهشون میرسم ولی چون بارداریام واقعاسخته یکم میترسم ولی نمیخوام درآینده هم تنهاباش ...

ببین به نظرم اگه تربیتت درست باشه

قطعا ان شاالله به کار هم خیلی میان... کلا وقتی فامیل گسترده تر باشه اگه فامیل منسجمی باشه واقعا کارگشاست از هر لحاظ...

من خودم ۴ تا دوست دارم...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
باور کن ما دو تا بودیم. خیلی التماس مامانم کردیم که سومی رو بیارن سومی خیلی وروجک بود با ما متفا ...

چه خوب خداروشکر نه اگر من بیارم که دیگه فک کنم سنشون بهم بخوره یه شش ساله تقریبا سه ساله دارم 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس میکنم میتونم واطرافیانم انقدر خانواده ها پیر شدن که همه به کمک بچه هاشون سر پا ایستادن که میتر ...

بزودی همین بچه های ما عصای دست کل فامیل میشن

همونایی که مخالف فرزندآوری مون هستن

از بس جمعیت داره پیر میشه

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
چه خوب خداروشکر نه اگر من بیارم که دیگه فک کنم سنشون بهم بخوره یه شش ساله تقریبا سه ساله دارم 

خیلی اوضاع بهتره که✌🏼✌🏼✌🏼

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
باور کن ما دو تا بودیم. خیلی التماس مامانم کردیم که سومی رو بیارن سومی خیلی وروجک بود با ما متفا ...

الان این خواهرتون یه جورایی خیلی خاله خوبی میتونه برای بچه هاتون باشه. خصوصا تو دوران نوجوونیشون و بحرانهای بلوغ...من به شخصه اینو دیدم...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
الان این خواهرتون یه جورایی خیلی خاله خوبی میتونه برای بچه هاتون باشه. خصوصا تو دوران نوجوونیشون و ب ...

خب آره الان یه چیزی میشه میرن راحت به خاله میگن. خاله هم میذاره کف دست من. 

بدون اینکه بدونن فهمیدم... و منم رفتار درستی انتخاب میکنم‌

منم مثه شما دو تا دارم و خیلی دوست دارم اما دو بار اقدام کردم و هر دو تا سقط شدن 

چه خوب که تو فکر بعدی هستید علت سقط ها رو پیدا کنید.

یعنی سه سال سه سال

خیلی خوبه که... فقط یه چیزی... معمولا میگن تعداد بچه ها وقتی فرد هست ممکنه دعوا و کشمکش بینشون بیشتر باشه... نظر دوستان چیه؟

بزودی همین بچه های ما عصای دست کل فامیل میشن همونایی که مخالف فرزندآوری مون هستن از بس جمعیت دا ...

منم همینو میگم اطرافیانم که همه مسخره میکنن ولی نظرشون برام مهم نیست مهم خودمو همسرم هستیم که بچه میخوایم من فقط از بارداری سه باره میترسم که نمیتونم تصمیم بگیرم چون اگر بخوام بیارم دیگه امسال به نظرم آخرین فرصته چون 35 سال دارم دیگه

منم همینو میگم اطرافیانم که همه مسخره میکنن ولی نظرشون برام مهم نیست مهم خودمو همسرم هستیم که بچه می ...

آفرین که زودتر به فکر افتادی

من یکمی زمان رو از دست دادم 

نابارورم هستم! دیگه واقعا باید خدا معجزه کنه😔😔😔😔

منم مثه شما دو تا دارم و خیلی دوست دارم اما دو بار اقدام کردم و هر دو تا سقط شدن 

وای سقط خیلی بااعصاب آدم بازی میکنه من بچه اولم سقط شد خیلی فشار روانی روم بود بدترین تجربه عمرم بود ان شاءالله خدا یه سه قلوشو به شما یه سه تا بیشترشو به من بده