2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه ما سه تاایم اگه دادش کوچیکم‌نبود ک زندگیمون وحشتناک بود چون منو اون یکی از هم متنفریم

واقعا چی میشه که بچه ها ازهم متنفرمیشن؟! نمیشه پیشگیری کرد؟ 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

نمیدونم شاید بشه بستگی ب شخصیتشونم داره ولی میشه مثلن جلوی بی اخترامیشون ب هم رو گرفت تا حدی ک انقد نفرته بزرگ نشه

بنظرم انسجام اعصای خانواده به انسجام و اتحاد مادر و پدر بستگی داره...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

هر‌گلی یه بویی داره

😍🤩😍🤩

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
والا کمیت مهم نیست کیفیت مهمه

از نظر خودم که خوب بهشون میرسم ولی چون بارداریام واقعاسخته یکم میترسم ولی نمیخوام درآینده هم تنهاباشن لااقل یه خودی هم صحبت داشته باشن

وای عالیه.عاشق خانواده ی گسترده ام.خودم دو تا دارم عاشق اینم که پنج تا می داشتم.ولی حیف خیلی از ایند ...

بنظرم یکمم سبک زندگیامون که به شدت مصرف گرا شدیم باعث شده انقد از مسیولیت مالیشون بترسیم. وگرنه امادگی روحی داشتن که خیلی مهمتر از امادگی مالی داشتنه... ولی معمولا بیشتر از امادگی مالیش میترسیم ..

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
دلیل شما چیه برای بچه سوم

احساس میکنم میتونم واطرافیانم انقدر خانواده ها پیر شدن که همه به کمک بچه هاشون سر پا ایستادن که میترسم اگر بمیرم بچه هام تنهاباشن و کسی نباشه غمخوارشون اگر بمونمو پیر بشم که باری بر دوش یه نفر نباشم البته اگر صالح باشن نمیدونم فک کنم یه جور سرمایه گذاری عاطفی 

از نظر خودم که خوب بهشون میرسم ولی چون بارداریام واقعاسخته یکم میترسم ولی نمیخوام درآینده هم تنهاباش ...

باور کن ما دو تا بودیم. خیلی التماس مامانم کردیم که سومی رو بیارن

سومی خیلی وروجک بود با ما متفاوت بود

فاصله سنی مونم زیاد بود. خودم میشستمش و پوشکش میکردم‌

یه جورایی حق مادر بودن دارم‌گردنش.

تفاوت فکری داریم

ولی وقتی دور هم جمع می شیم اگه اون نباشه جمع جمع نیست.

از بس شلوغ کاره. یه خاله ی شیطون و اهل بازی و اهل دل.

هیچ فکز نمیکردم یه زمان هایی این قدر با هم صمیمی بشیم. فاصله مون ۱۴ سال رو هست! 

ولی صمیمی شدیم. کنار همیم. پشتیبان همیم. در عین تفاوت هامون

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش