2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3134 بازدید | 144 پست
جوابتو دادم خوب.. چرا نارحتی 

من باشما حرفی ندارم خانم‌محترم نی نی یار خودشون  رسیدگی میکنن

مادر تنها کسی در دنیاست که همیشه نگرانته و همیشه دوستت داره حتی اگر خطا یا اشتباهی کرده باشی!هر جور که باشی مادر تنها آدمیه که بخاطر خودت و اون چیزی که هستی دوستت داره!اگر میگن" مراقب خودت باش" شما هم بگید منم دوست دارم!اگر نگران شما هستند و مدام پیگیر حالتونن ، خوشحال باشید که هنوز یک نفر بی دلیل به شما زنگ میزنه!فقط بخاطر اینکه دوستتون داره.دنیا پر شده از حسرت هاییه که بعد از مرگ مادر، روی دل ها مونده!پر از دلتنگی هاییه که تا آخر عمر هم رفع نمیشه...!پر از جای خالی هاییه که تا ابد با هیچ چیز و هیچکس پر نمیشه!مادر تکرار نشدنیه...!تا دیر نشده بهش زنگ بزن، به دیدنش برو! نیازی به خرید هدیه و گل و شیرینی نیست، همین که کنارش باشید کافیه!مادر همون تنها آدمیه که هیچ توقعی از شما نداره جز اینکه فقط شما رو خوشحال و با حال خوب کنار خودش ببینه...!اینو ازش دریغ نکنید.🧡🪴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐 @نی_نی_یار_5   @نی_نی_یار_شب     ایشون واقعا بی ادبن..

بی ادب خودتی... پدر مادر من فوت کردن... اون بی شخصیت اسمشون رو میاره... اون وقت من بی ادبم 

حرفام تندع... اینجا تبادل نظرع.. و یاد بگیریم هر کس نظری دارع.. پس نظرع.. خودمون روبه دیگران تحمیل نکنیم.. دوست عزیز من روک حرف میزنم از ترحم کردن و دلسوزی الکی برای دیگران متنفرم.   انقد بیحوصلم. که حرفه بعدیتم درستع دوستع عزیز.. حرفام ناراحتت میکنه ریپ نزن روم...  همون جوری که تو حرفای منو قبول نداری منم حرفای تو رو قبول ندارم پس جای مجادله نیست... من یه ملت باهام دشمنن سره اینکه روک حرف میزنم...... روم ریپ بزنی برگاتو میریزم حتی شما دوست عزیز.... اعتقادات هر کس شخصیه.. اعتقادات شیرین خودتون رو نکنین تو حلق دیگران   با من بحث نکن... خیلیا خاستن بحث کنن اما شستمشون.... من حتی اگه بابام باهام اختلاف نظر داشته باشه میزارمش کنار... گفتم که در جریان باشین...من عین خودت حرف میزنم.. پس اگر از حرفم نارحت شدی بدون حرفه خودت غلطه..... بی ادب نیستم.. ولی حرفای من بستگی به رفتار شما داره.. این شاخ پنداری نیست.. شاخ ماله گاوع.. این رفتار پنداریست... و حرفآخر... قبل از گرفتن قیافع.. از داشتنش مطمعن باشید 
حالا مگه این خانم گشنست هرکی ورشکست شد باید بچه توی شکمش رو بکشه این خانم میگه پریش قطع شده بود مشخص ...

بله کاملا درستههه👍👍👍

منم تواقوام دیدم دوتا سقط کرد و 

زمانیکه میخواس‌دیگه باردار نشددد که نشدددد

آخرسرم شوهرش طلاقش داد 🤐🤐🤐

واقعا بعضیا انقدر بی شعورن نمیفهمن چه بار سنگینی داره این پیشنهاد،خیلی بی شعورید خیلی دوست دارم خفتون کنم توی هرتایپیک اینجوریم عین علف هرز میاد میگه سقط کن ادعا و فاز روغنفکریم برمیداره طرف دوزار نمیفهمه از زندگی،دوزار تجربه نداره میگه سقط کن،این بچشه میفهمید پاره ی تنشه 

به چه حقی یکیو دعوت ب کشتن بچه ی خودش میکنید نمیفهمید چقدر چندش اوره این پیشنهاد،مگه یه بچه ی یه سانتی ک قراره بزرگ شه چه فرقی با بچه ای ک الان یسالشه داره،هر جفتشون بچه ی این مادر پدرن، چرا یک ذره شعور ندارید یه مشت بی عقل ک فقط یاد گرفتن بگن پول نداری سقط کن،سقط کن ، این اگه سقط کنه بدبختا اون بچه حلالتون نمیکنه،مسولیتش ب گردن شماهم هست گناهش پای شماهم نوشته میشه،چ حسی دارید بشید همدست قاتللل هااا 

کاش خودتونو سقط میکردن همچین فاجعه هایی ب دنیا نمیومد 

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
حالا مگه این خانم گشنست هرکی ورشکست شد باید بچه توی شکمش رو بکشه این خانم میگه پریش قطع شده بود مشخص ...

اگه وصع مالیشون بدتر بشه و اون بچه تو فقر بزرگ شه شما میای جوابشو میدی؟اینا همه احتماله شایدم بعدش حامله شد شاید وصعشون بهتر شد شاید وضعشون بدتر شد استارتر نطر خواست و منم طبق شرایط الانش نطرمو گفتم.ببینید شاید اکثر اون بچهایی ک الان تو خانوادهایی هستن ک حسرت همه چیزو میخورن حتی ی تیکه گوشتو مرغ پدرمادراشون مثله شما فکر کردن به امید ی اینده بهتر اونارو به دنیا اوردن اما چی شده تهش؟استارترم میتونست قرص نخوره و از کا.....استفاده کنه میتونست طبیعی جلوگیری کنه هرچقدر ک دکتر بگه احتمال حاملگی اصلا زیرصفره عقل سالم میگه ک وقتی شرایطش نیست باید جلوگیری کرد تا تو این موقهیت قرار نگیره حالا شده از چاله تو چاه افتادنه خرجای اون جتین از س ماهگیش شروع میشه کلی سونو داره ازمایش داره عربالگری داره خود استارتر رسیدگی میخواد مواد مغذی میخواد اخه مگه الکیه باردار بودن 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

اسی جان به نظر من تایپک رو قفل کن این قصه سر دراز دارد

من مادر یک پسر دیابتیک هستم و در حال حاضر تنها ارزوم پیدا شدن درمان قطعی دیابت است تا از تزریق انسولین راحت بشیم بچه طفل معصومم سوراخ سوراخ شده  😭😭😭😭ای کاش اگه ۱روز از عمرم مونده باشه ببینم که درمان دیابت پیدا شده میشه واسه شفای پسرم یه حمد مهمونم کنین دعا کنین زودتر خوب شه 🙏🙏🙏 😔😔😔 اگه کسی در مورد درمان دیابت یا هرچیزی اطلاعاتی داشت به من بگه ممنون میشم هر عمل کز خیر و شر از ادمی سر میزند ان عمل مزدش به زودی پشت در، در میزند👌👌👌👌 میشه مو رنگ کرد میشه چشم رو لنز گذاشت میشه لب رو پروتز کرد حتی میشه هیکل رو هم درست کرد اما لامصب این قد بلند دست نیافتنی است پس به افتخار ما قد بلندا 💃💃💃💃 پسرم و همسرم شما تنها دلیل حال خوب منین 😍😍😍😍 👏👏👏👏 ادم های با منطق ضعیف با من بحث نکن  و در اخر در خواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
خدا رحمتشون کنه اما با این شرایط جوری رفتار نکن که از نوع تربیتت شاکی شن و اسم پدر و مادرت رو بیارن

ببین... هر کس یه نظر داره... یه عقیده داره.... دلیل به این نمیشه که شما.. یا من حرفی بر خلاف عقاید عموم زدم..... همه بریزن سرم 

حرفام تندع... اینجا تبادل نظرع.. و یاد بگیریم هر کس نظری دارع.. پس نظرع.. خودمون روبه دیگران تحمیل نکنیم.. دوست عزیز من روک حرف میزنم از ترحم کردن و دلسوزی الکی برای دیگران متنفرم.   انقد بیحوصلم. که حرفه بعدیتم درستع دوستع عزیز.. حرفام ناراحتت میکنه ریپ نزن روم...  همون جوری که تو حرفای منو قبول نداری منم حرفای تو رو قبول ندارم پس جای مجادله نیست... من یه ملت باهام دشمنن سره اینکه روک حرف میزنم...... روم ریپ بزنی برگاتو میریزم حتی شما دوست عزیز.... اعتقادات هر کس شخصیه.. اعتقادات شیرین خودتون رو نکنین تو حلق دیگران   با من بحث نکن... خیلیا خاستن بحث کنن اما شستمشون.... من حتی اگه بابام باهام اختلاف نظر داشته باشه میزارمش کنار... گفتم که در جریان باشین...من عین خودت حرف میزنم.. پس اگر از حرفم نارحت شدی بدون حرفه خودت غلطه..... بی ادب نیستم.. ولی حرفای من بستگی به رفتار شما داره.. این شاخ پنداری نیست.. شاخ ماله گاوع.. این رفتار پنداریست... و حرفآخر... قبل از گرفتن قیافع.. از داشتنش مطمعن باشید 
اگه وصع مالیشون بدتر بشه و اون بچه تو فقر بزرگ شه شما میای جوابشو میدی؟اینا همه احتماله شایدم بعدش ح ...

ای رحمت به شیری که خوردی