2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3134 بازدید | 144 پست
اسی جان عزیزم حالا ک به اعتقاد این خانوما.. شما به حرفم من گوش میدی بزارش ایشالا خوب بزرگ شه... ایشا ...

افرین دختر خوب 

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۴ سال قرص خوردم پریودم کلا داشت قطع میشد دکتر گفت یکم استراحت بده و اینکه گفت با شرایط پریود تو ح ...

عزیزم مبارکه.اصلا ناراحت نشو.خدا خودش کمکتون میکنه.هرکی سقط کرده حتما اثر بد گذاشته تو زندگیش.اصلا اینکار رو نکنیا.اونم بااین وضع تخمدانت.

توهین نکنید

توهین منو دیدی... مال بقیه رو ن 

حرفام تندع... اینجا تبادل نظرع.. و یاد بگیریم هر کس نظری دارع.. پس نظرع.. خودمون روبه دیگران تحمیل نکنیم.. دوست عزیز من روک حرف میزنم از ترحم کردن و دلسوزی الکی برای دیگران متنفرم.   انقد بیحوصلم. که حرفه بعدیتم درستع دوستع عزیز.. حرفام ناراحتت میکنه ریپ نزن روم...  همون جوری که تو حرفای منو قبول نداری منم حرفای تو رو قبول ندارم پس جای مجادله نیست... من یه ملت باهام دشمنن سره اینکه روک حرف میزنم...... روم ریپ بزنی برگاتو میریزم حتی شما دوست عزیز.... اعتقادات هر کس شخصیه.. اعتقادات شیرین خودتون رو نکنین تو حلق دیگران   با من بحث نکن... خیلیا خاستن بحث کنن اما شستمشون.... من حتی اگه بابام باهام اختلاف نظر داشته باشه میزارمش کنار... گفتم که در جریان باشین...من عین خودت حرف میزنم.. پس اگر از حرفم نارحت شدی بدون حرفه خودت غلطه..... بی ادب نیستم.. ولی حرفای من بستگی به رفتار شما داره.. این شاخ پنداری نیست.. شاخ ماله گاوع.. این رفتار پنداریست... و حرفآخر... قبل از گرفتن قیافع.. از داشتنش مطمعن باشید 
شما زندگی اکثر بزرگان رو که بخونی تو فقر بزرگ شدن پس لزوما هر کی فقیره زندگیش به فنا نمیره همه اینا ...

اون بزرگانی ک مثال میزنید تو دوره ای نبودن ک تورم لحطه ای بره بالا تو دوره ای نبودن ک گوشتو مرع و حتی بعضی میوها بشه ارزو تو دوره ای نبودن ک امکانات دور و اطرافشون فراوون باشه اما حسرت بخورن از نداشتنشون قدیمو با الان مقایسه نکنید من هر مرفهی رو ک دیدم ن عیاش شده ن ولگرد شده ن انگل جامعه چون خانواده درست تونسته تربیتش کنه من هرکسی رو ک دیدم به بهترین نحو داره از امکاناتش استفاده میکنه.برعکس افرادی رو دیدم ک تو خانواده صعیفی بدنیا اومدنو رشد کردن ک از فقر رو اوردن به اعتیاد رو اوردن به دزدی شدن ی مشت عقده ای استارتر نطر خواستو منم نطرمو گفتم فکر میکنم همدیگرو ریچلای نکنیم بهتره عزیزم چون ن شما میتونی منو قانع کنی ن من شمارو چون دیدمون نسبت به اوردن یک انسان به این دنیا خیلی متفاوته شما اعتقاد داری هرجوری ک هست تو هرشرایطی ک هست بچه باید دنیا بیاد حتی اگه اون پدرمادر پول شیرخشکشو نداشته باشن منطورم به استارتر نیستا دید شما رو دارم میگم من دیدم اینه ک ن اون بچه گناهی نداره ک بخواد اینجوری زندگی کنه اگه نباشه خیلی بهتره تا بخواد تو بدبختی و سختی و مشکل و حسرت زندگی کنه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
ناراحت نشی هاااا❤❤❤❤ خیلی گناه داره🤕🤕🤕🤕 همسایه مامانم بچه دومشو باردار بود زنه همش به ش ...

اره حس بدی

من رفتم سونو قلب بچه م میزد.همه چیش خوب بود.از سونو برگشتم خونه لکه بینی شذوع سد به سه روز نکشیده سقط شد.خیلی دلم سوخت.حالا یکسال درگیرم تا دوباره باردار بشم

اون بزرگانی ک مثال میزنید تو دوره ای نبودن ک تورم لحطه ای بره بالا تو دوره ای نبودن ک گوشتو مرع و حت ...

داری چی میگی خواهرم.. خودتو خسته نکن... اینا همون هایی هستن که تاپیک میزنن از دسته بچم از دست شوهرم خستم.... به اینجاها ک میرسه میریزن سره منو تو... 

حرفام تندع... اینجا تبادل نظرع.. و یاد بگیریم هر کس نظری دارع.. پس نظرع.. خودمون روبه دیگران تحمیل نکنیم.. دوست عزیز من روک حرف میزنم از ترحم کردن و دلسوزی الکی برای دیگران متنفرم.   انقد بیحوصلم. که حرفه بعدیتم درستع دوستع عزیز.. حرفام ناراحتت میکنه ریپ نزن روم...  همون جوری که تو حرفای منو قبول نداری منم حرفای تو رو قبول ندارم پس جای مجادله نیست... من یه ملت باهام دشمنن سره اینکه روک حرف میزنم...... روم ریپ بزنی برگاتو میریزم حتی شما دوست عزیز.... اعتقادات هر کس شخصیه.. اعتقادات شیرین خودتون رو نکنین تو حلق دیگران   با من بحث نکن... خیلیا خاستن بحث کنن اما شستمشون.... من حتی اگه بابام باهام اختلاف نظر داشته باشه میزارمش کنار... گفتم که در جریان باشین...من عین خودت حرف میزنم.. پس اگر از حرفم نارحت شدی بدون حرفه خودت غلطه..... بی ادب نیستم.. ولی حرفای من بستگی به رفتار شما داره.. این شاخ پنداری نیست.. شاخ ماله گاوع.. این رفتار پنداریست... و حرفآخر... قبل از گرفتن قیافع.. از داشتنش مطمعن باشید 
اره حس بدی من رفتم سونو قلب بچه م میزد.همه چیش خوب بود.از سونو برگشتم خونه لکه بینی شذوع سد به سه ر ...

الهی خدا دوباره بهت یکی دیگه ببخشه گلم🌹🌹

ناراحت نباش میگذره....❤❤❤

همه ما یوقتایی توزندگیامون ناشکری میکنیم

من خودم بعضی وقتا یخورده دیوونه میشم😂

یه حرفایی میزنم😂😂😂

بعدا که عصبانیتم فروکش شد

میگم خدایا منو ببخش این چی بودگفتم🤐❤

انشالله بزودی مامان بشی❤❤🥰🤩🥰💥💥