بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هانسال خوردم که ترکیبیه ( اهن + ویتامین ث ) و عالیه ... دوکاره هست ... جذب اهن با ویتامین سی خیلی زیاده
که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬
ویتامین سی باعث روشن شدن پوست و بهتر شدن جنس پوست میشه منافذ رو میبنده و پوست را زیبا میکنه اما واقعا نمیدونم که پنج روزه میتونه جواب بده یا نه کرم ویتامین سی میتونی به صورت بزنی البته برای بعضی ها ایجاد جوش میکنه و هم �تونی پرتقال و لیمو ترش و لیمو شیرین بخوری و هم قرص جوشان ویتامین c روز یکی بخوریم آمپول ویتامین سی هم هست ولی چند سالیه که دیگه قد شده و داخل رگ تزریق نمیکند مادرم مدتی برای پوست سال یکی تزریق میکرد داخل رگ اما چند سال پیش دیگه دکتر براش نزد گفت که اجازه دیگه به ما نمیدن مضره
اب برای خوردن هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!!
چند ماه پیش خریدم دقیق یادم نیست ولی زیر 100 بود فکر کنم
که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬