2821
2789
عنوان

ویتامین ث

| مشاهده متن کامل بحث + 2722 بازدید | 25 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ی سوال  میتونم محتوای کپسول ویتامین سی رو به پوست صورت بزنم؟ با آب میکس کنم؟

فکر نکم جواب بده .اونو بخور کرم ویتامین سی بزن

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 
چ مارکی؟

کرم ویتامیت سی همه مارکا دارن امابرابعضیاجوش میاره سی.

همه مارک.سیگل گرفته که ارزونه تااخارجیا.

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 
ببخشید میپرسم  خودتون استفاده کردید؟ تاثیرش اوکیه؟

والا من نزدم ولی اوناکه کارشون بهداتشتی زیباییه میگن ویتامین سی خیلی موثره ولی به بعضیاجوش میده اوناباید دوساعت بعدزدن صورتشونکبااب بشورن .

نوربخور مثلاستون میپره توتاریک بایدبزنی یاروش ضدافتاب .

من خوردنشو موثردیدم خودم تواطرافیان هم پرتغال زیادخوردن .پووستش چندسال بعدیهواینه شد

شرکت پژند دارو برای اولین بار در ایران بااستفاده از بهترین مواد اولیه اقدام به تولید شربت ویتامین ث با برند ویتالند نموده است. 

1. هر 5 میلی لیتر شربت حاوی 250 میلی گرم ویتامین ث
  2. فاقد شکر
  3. طعم دهنده طبیعی پرتقال
  4. مناسب برای کودکان ؛ خانم های بار دار و افراد دیابتی و سایر افرادی که ناراحتی معده دارند و قرص جوشان برایشان مضر است.
  5. بسیار خوش طعم است

. در بسیاری از داروخانه های اینترنتی مانند داروکده و سرمه دان و داروخانه آنلاین 24 و بسیاری ازداروخانه های دیگر موجود میباشد. 

محصول دیگر شرکت از این خانواده شربت ویتامین ث پلاس زینک است که :

1. مانند محصول فوق میباشد - فاقد قند ، طعم دهنده طبیعی پرتقال 
  2. هر 5 میلی لیتر محتوی 5 میلی گرم زینک ( بصورت ملح گلوکونات - که فاقد مشکلات گوارشی است ) میباشد.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز