2777
2789
عنوان

ویتامین ث

2685 بازدید | 25 پست

قرص میخوام بخورم میگن خوبه رنگ وروی ادمم بازمیشه یکم..چندروزه نتیجه میده؟فقط ۵روز وقت دارم🤪

رص ویتامین ث چ مارکی خوردین؟

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هانسال خوردم که ترکیبیه ( اهن + ویتامین ث ) و عالیه ... دوکاره هست ... جذب اهن با ویتامین سی خیلی زیاده 

🩸✌🏻 هرگاه دردی واحد بر همه تان سایه انداخت ، بدانید زمان تجلی✨️ نزدیک است . "عطار"

ویتامین سی باعث روشن شدن پوست و بهتر شدن جنس پوست میشه منافذ رو میبنده و پوست را زیبا میکنه اما واقعا نمیدونم که پنج روزه میتونه جواب بده یا نه کرم ویتامین سی میتونی به صورت بزنی البته برای بعضی ها ایجاد جوش میکنه و هم �تونی پرتقال و لیمو ترش و لیمو شیرین بخوری و هم قرص جوشان ویتامین c روز یکی بخوریم آمپول ویتامین سی هم هست ولی چند سالیه که دیگه قد شده و داخل رگ تزریق نمی‌کند مادرم مدتی برای پوست  سال یکی تزریق میکرد داخل رگ اما چند سال پیش دیگه دکتر براش نزد گفت که اجازه دیگه به ما نمیدن مضره

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 
باعث جوش نمیشه ؟ 

ن فک نکنم ..نمیدونم

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊
هانسال خوردم که ترکیبیه ( اهن + ویتامین ث ) و عالیه ... دوکاره هست ... جذب اهن با ویتامین سی خیلی زی ...

قیمتش گلم

چه تاثیری داشته که متوجه شدی عالیه؟

با قرص فروس سولفات میخورم 

جذب اهنم عالی شده (کم خونی شدید عدد ۶ دارم به خاطر خودکشی ک کردم)

رنگ زرد صورتم کاملا رفت و زیر پوست شفاف شده  در کل لپام صورتی شدن

ی چیز بگم فک کنم ماله اون باشه خیلی عرق میکنم این روزا