2777
2789
عنوان

ولخرجیی

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 154 پست
خب پس تو هم ولخرجی  تبریک😂😂😂 خوبه مثل من و از من بدتر زیادن دارم امیدوار میشه🤣🤣🤣🤣

بخدا افسردگی گرفتم تازه الانم بهتر شدم قبل ک دانشگا میرفتم هزینه شهریه جزوعه لباس سرویس ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه مدت اینجوری بودم اخراش دیگه لباسایی که جدید تر بودو پیش مامانم نمیپوشیدم بس که دعوام میکرد 😂 ...

اخ اخ منم نشونش نمیدم🤣🤣🤣

انقد میشینه نصیحتم میکنه لباسه ب غلط کردن میوفته که چرا منو خریدی 😜😜😜😂😂😂

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
تازه دماغشم عمل کرد چشمشم لیزیک کرد منم دلم خواست😢😂

باریکلا

ماهی چقد پس انداز می‌کرد مگه؟؟ شاغل بود؟؟؟؟؟ 

درسشم خوند؟؟؟؟ 

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
منم یه مدت اینجوری بودم اخراش دیگه لباسایی که جدید تر بودو پیش مامانم نمیپوشیدم بس که دعوام میکرد 😂 ...

آره مامانا کلا رو لباس  جدید حساسن مخصوصا اگه ولخرج باشی😂😂

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
مامانم همیشه میگه انگار پولا رو پاره میکنی میریزی تو سطل آشغال با این کارات😬😬

شما چن سالته؟؟؟ 

اخ اخ منم نشونش نمیدم🤣🤣🤣 انقد میشینه نصیحتم میکنه لباسه ب غلط کردن میوفته که چرا منو خریدی ...

ببین هیچی بدتر از این نیس یه مانتو بخری بعدش بیاری خونه دیگه خوشت نیاد من تا ته کونم اتیش میگیره یه چند بار اینجوری شد شب خوابم نمیبرد همش میگفتم کاش اینو نمیگرفتم اون یکیو میگرفتم 😂فردا میرم اونیکیم میگیرم😂🤣🤣

بخدا افسردگی گرفتم تازه الانم بهتر شدم قبل ک دانشگا میرفتم هزینه شهریه جزوعه لباس سرویس ....

من عاملشو کشف کردم، 😂

1) خیاطی

2) اینستا 

چون من شوهرم خیییلی نمیبرتم برا خرید 

با مامانمم که جرات ندارم 😜😜😜😜

ببین هیچی بدتر از این نیس یه مانتو بخری بعدش بیاری خونه دیگه خوشت نیاد من تا ته کونم اتیش میگیره یه ...

ای جووونم 😍😍😍عاشقتم که 

چکار میکردی اخر؟ عوض میکردی؟؟؟ 

من چون اکثرا انلاین میخرم خیلی حواسمو جمع میکنم 

ولی پارسال ی مانتو خریدم حالا ارزون بود 140 خریدم همه چیش خوب بودا ولی جنسش افتضاح بود.. 

اصن نپوشیدمش😕

بااینکه ارزونه ولی دلم میسوزه 😔😔😔😔😔

من عاملشو کشف کردم، 😂 1) خیاطی 2) اینستا  چون من شوهرم خیییلی نمیبرتم برا خرید  ...

من ک عمرم با مامانم برم خرید ی بار باش رفتم خاستم لباس بگیرم برگشت پیش فروشنده ک مرد بود با ی خانوم گف اقد دارع هی غر میزددد .....دیه وقتی میخام برم ب نامزدم میگم ببرم

ببین هیچی بدتر از این نیس یه مانتو بخری بعدش بیاری خونه دیگه خوشت نیاد من تا ته کونم اتیش میگیره یه ...

حالا من از یه چیزی خوشم بیاد دوتاشو برمیدارم 😂

یه کتونی خریدم  سفید

مشکیشم برداشتم🙄🙄🙄دیدم دوتا رنگش جذابه دوتاشو خریدم😂

مامانم میگفت آی بترکی دوتا دوتا میخری دیگه جدیدا... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میگفتم ن بابا فقط این بار اینجوری شد استثنا 

باورش نمیشد😂😂😂😂😂