2777
2789
عنوان

ولخرجیی

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 154 پست
چرا خیاطی نکنی😂😂😂پولاتو بده مامانت نگه داره

😂😂😂😂نمیدم من خودم خودمو میشناسم اخه😂😂😂😂😂

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
من ماهی نیست برم بازار از هرچی خوشم بیاد میخرم بعد بعد این ک تکراری شدن میزنمشون اویز دوباره میرم هر ...

خب مثلا 3 ماه ی بار میری بازار یا زودتر؟؟؟ 

من فک میکنم ماهی 1 یا دوتا مانتو رو میخرم ب راحتی.. 

منم دقیق ننشستم حساب کنم تاحالا🤔🤔🤔🤔

این ماه که کولاک کردم. این ماهو فاکتور میگیرم کلا😑😑😑😑😑😑😑😑😑

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ تازه اشپزیشو ندیدی ارع خیلی باهاشع 

افرین

خودت متولد 79 هستی؟؟؟؟ 

بچه ها در ماه خرید چند تا مانتو و کیف و کفش ولخرج بحساب میاد؟؟؟؟ 

من اسفند ۲ تا کیف ۴ تا مانتو ۵ دست لباس تو خونه ۲ جفت کفش ۳ تا روسری یه ست کیف و روسری با یه تعداد بدلیجات و لوازم آرایش و اینها گرفتم این ماه هم ۲دست لباس تو خونه تا حالا گرفتم تا ببینم بعدش چی میشه😬😬

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
خب مثلا 3 ماه ی بار میری بازار یا زودتر؟؟؟  من فک میکنم ماهی 1 یا دوتا مانتو رو میخرم ب راح ...

ن س ماه ک ن ولی خب فک کنم هر ۴۰ روزی یا کمتر میرم بستگی ب مهمونیامونم داره مثلا تابستون قبلی ۴ تا عروسی داشتیم ک همشونم فامیل درجه یک بودن فک کنید برا هر کدوم لباس خریدم ...ا

من اسفند ۲ تا کیف ۴ تا مانتو ۵ دست لباس تو خونه ۲ جفت کفش ۳ تا روسری یه ست کیف و روسری با یه تعداد ب ...

😂😂😂😂😂😂

من تو ام یا تو منی

لباس خونه ای خیلی زود ب زود میخرم واقعا تکراری میشن زود 😆

ولی انصافا شما از ولخرج تری 😜😝😬😁😆

دختر خاله ی من ۱۶ ساله ازدواج کرده همیشه با پس اندازو عیدیش طلا میخرید حتی طلاهای عروسیشم نگه میداشت ...

ایولا بابا 👏👏👏👏👏👏

ن س ماه ک ن ولی خب فک کنم هر ۴۰ روزی یا کمتر میرم بستگی ب مهمونیامونم داره مثلا تابستون قبلی ۴ تا عر ...

خب پس تو هم ولخرجی 

تبریک😂😂😂

خوبه مثل من و از من بدتر زیادن

دارم امیدوار میشه🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂 من تو ام یا تو منی لباس خونه ای خیلی زود ب زود میخرم واقعا تکراری میشن زود 😆 ...

مامانم همیشه میگه انگار پولا رو پاره میکنی میریزی تو سطل آشغال با این کارات😬😬

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.