137910 مدیر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 1036 عنوان ولخرجیی | مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 154 پست بچه ها من خیلی ولخرجی میکنممم همش لباس میخرم بعد ی بار پوشیدن روم نمیشه بپوشم میگم تکراریع از اخلاق خودمم بدم میاد چیکار کنم ک پس انداز کنم چ راهایی بلدیدد 1400/01/11 | 01:49 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدییییس عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 8453 🤣🤣 منم خدایی همیشع تو دلم میگم کاش ۱۸ سالم بود عچقم من برم.. این وروجکم تا من نخابم نمیخابه که خیلی خوشحال شدم از اشناییت خیلی باحالی😍شبت پرستاره و شیک ❤️❤️❤️❤️❤️ اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
بهاااااررررر عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 738 😂😂😂من قبل 20 ارزوم بود برسم به 18 بعد که رسیدم الان از پارسال دیگه به هیچکی نمیگم 24 سالمه😂اخه ... عزیزدلممم دختر داری ای جانننمم❤❤❤💋💋 از طرف من ماچش کن 💋💋منم چند ماهه نامزد کردم چند شب پیش رفته بودم خونه مادر شوهرم عمه ی شوهرم میگه چند سالته گفتم ۲۱ گفت وای من فکر کردم ۱۷یا۱۸سالته تو دلم میگفتم اره همون ۱۷ سالمه 😄
بهاااااررررر عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 738 عچقم من برم.. این وروجکم تا من نخابم نمیخابه که خیلی خوشحال شدم از اشناییت خیلی باح ... عزیز دلم شبت بخیر اون جوجه رو از طرف من ببوس
مهدییییس عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 8453 عزیزدلممم دختر داری ای جانننمم❤❤❤💋💋 از طرف من ماچش کن 💋💋 منم چند ماهه نامزد کردم چند شب پیش ... عزیزمی❤️❤️❤️ اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
مهدییییس عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 8453 عزیز دلم شبت بخیر اون جوجه رو از طرف من ببوس مرسی فدات😘💋💋 اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...