2777
2789
عنوان

ولخرجیی

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 154 پست
من ک عمرم با مامانم برم خرید ی بار باش رفتم خاستم لباس بگیرم برگشت پیش فروشنده ک مرد بود با ی خانوم ...

😂😂😂😂😂😂👍

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
ای جووونم 😍😍😍عاشقتم که  چکار میکردی اخر؟ عوض میکردی؟؟؟  من چون اکثرا انلاین میخرم ...

میرفتم فرداش اونیکی لباسم میگرفتم یبار میپوشیدم بعدش مینداختم کنار😂😂😂🤣😢 از اینستا سفارش میدی تو ؟ منم خیلی دوس دارم سفارش بدم میترسم نیارن یا جنس پارچه ش خراب باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میرفتم فرداش اونیکی لباسم میگرفتم یبار میپوشیدم بعدش مینداختم کنار😂😂😂🤣😢 از اینستا سفارش میدی تو ...

اره اینستا بیچارم کرده دیگه😂

ببین از معتبر ها میخرم... اولا که ببین فروش حضوری هم داشته باشن پیج هایی که فقط فروششون انلاینه نخر... 

اگه فقط انلاینه بگو پس درب منزل حساب میکنم اگه اوکی داد که حله اگه نه من که اعتمادم نمیشه

بعد تو دایرکت برات عکس غیر ژورنالی میفرستن.. 

کامنت ها خیلی مؤثره 👌

ولی فالور مهم نیس خیلی... ب اینش توجه نکن

من خودم قمم ولی از بندر انزلی _تهران _گیلان_اهواز _قزوین تاحالا خریدم و فوق العاده بودن 

اونی هم که میگم جنسش افتضاح بود قم بود😕پرداخت درب منزل بود ولی ادرس نداشت... 

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
میرفتم فرداش اونیکی لباسم میگرفتم یبار میپوشیدم بعدش مینداختم کنار😂😂😂🤣😢 از اینستا سفارش میدی تو ...

جنس هم نوشتن دیگه... من چون خالم خیاطه ازش میپرسم که فلان جنس خوبه‌ یا نه

اره اینستا بیچارم کرده دیگه😂 ببین از معتبر ها میخرم... اولا که ببین فروش حضوری هم داشته باشن پی ...

چه خوب عزیزدلم مبارکت باشه ❤حالا دختر عمه ی من لباس از اینستا گرفتع بود ۴۰تومن مانتو ۷۰ تومن روسریو کیف ست ۱۲۰تومنم کت و شلوار ولی به هیچکس پیجشو نمیده عبضیی🤣😂

چه خوب عزیزدلم مبارکت باشه ❤حالا دختر عمه ی من لباس از اینستا گرفتع بود ۴۰تومن مانتو ۷۰ تومن روسریو ...

چه ارزون😲😲😲افرین

چه خوب عزیزدلم مبارکت باشه ❤حالا دختر عمه ی من لباس از اینستا گرفتع بود ۴۰تومن مانتو ۷۰ تومن روسریو ...

تو چن سالته؟؟؟ 

طرز حرف زدنتو خوشم اومد 💓

اسی رفت خابید منو تو هنو اینجاییم 😂😂😂😂😂

من ۲۱ تو چند سالته

خوشبختم عشقم منم 23 😍

البته دقیق 24 ولی اصرار دارم رو 23 یه ده سالی بمونم😂

متولد 75 ام

🤣🤣 منم خدایی همیشع تو دلم میگم کاش ۱۸ سالم بود  

😂😂😂من تو 15 سالگی ارزوم بود برسم به 18_20

بعد که رسیدم الان از پارسال دی دیگه به هیچکی نمیگم 24 سالمه😂اخه بهمم نمیخوره بی بی فیسم 

بخاطره همین کسی شک نمیکنه

البته دخترم بزرگتر شه دیگه لو میرم الان 6/5 سالشه😍😂