شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1067 عنوان گوشی موبایل 303 بازدید | 60 پست سلام بچه ها میخوام گوشی بخرم سامسونگ بهتره یا شیائومی میخوام دوربینش خیلی خوب باشه تا 10میلیونم قیمتش باشه اشکالی نداره عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 1400/01/10 | 17:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فلافل_دونونه_سلف عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 3703 من سام پسندم شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم
لطفا_عقده_ای_نباشید عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 7111 منخودم شیائومی 9پرو دارمبا اطمینان بهتونمیگم سامسونگ بگیریناگر دوربین براتونخیلی مهمه لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1067 من سام پسندم کدوماش عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
fafagolmangoli عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 8950 شیائومی دارم و بهت میگم سامسونگ بگیر طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1067 منخودم شیائومی 9پرو دارم با اطمینان بهتونمیگم سامسونگ بگیرین اگر دوربین براتونخیلی مهمه خوب چه سری شا بگیرم عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
کوچولوی_دندون_خرگوشی عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 3492 منخودم شیائومی 9پرو دارم با اطمینان بهتونمیگم سامسونگ بگیرین اگر دوربین براتونخیلی مهمه ولی دوربین گوشی همسرمخیلی باکیفیت تره منa30sدارمو ایشون مدلگوشی شمارو..از کیفیتدوربین شیائومی راضی تریم🤕
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1067 شیائومی دارم و بهت میگم سامسونگ بگیر چرا عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1067 ولی دوربین گوشی همسرمخیلی باکیفیت تره منa30sدارمو ایشون مدلگوشی شمارو..از کیفیتدوربین شیائومی ... A30sچه قیمتی گرفتین عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
هلن_۷۸سابقم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8775 من سامسونگa21sهم عاشق مدلشم هم دوربینش راضیم خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
fafagolmangoli عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 8950 چرا چون هم کنده هم هنگ میکنه ردمی نه سی دارم طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
کوچولوی_دندون_خرگوشی عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 3492 A30sچه قیمتی گرفتین تو اوج گرونی خریده بودم نزدیک ۶تومن
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1067 من سامسونگa21sهم عاشق مدلشم هم دوربینش راضیم چه قیمتی گرفتین عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰