2777
2789
عنوان

گوشی موبایل

303 بازدید | 60 پست

سلام بچه ها میخوام گوشی بخرم سامسونگ بهتره یا شیائومی میخوام دوربینش خیلی خوب باشه تا 10میلیونم قیمتش باشه اشکالی نداره

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سام پسندم

کدوماش

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

شیائومی دارم و بهت میگم سامسونگ بگیر

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
من‌خودم شیائومی 9پرو دارم با اطمینان بهتون‌میگم سامسونگ بگیرین اگر دوربین براتون‌خیلی مهمه

خوب چه سری 

شا بگیرم 

من‌خودم شیائومی 9پرو دارم با اطمینان بهتون‌میگم سامسونگ بگیرین اگر دوربین براتون‌خیلی مهمه

ولی دوربین گوشی همسرم‌خیلی با‌کیفیت تره من‌a30sدارم‌و ایشون مدل‌گوشی شمارو..از کیفیت‌دوربین شیائومی راضی تریم🤕

شیائومی دارم و بهت میگم سامسونگ بگیر

چرا

ولی دوربین گوشی همسرم‌خیلی با‌کیفیت تره من‌a30sدارم‌و ایشون مدل‌گوشی شمارو..از کیفیت‌دوربین شیائومی ...

A30sچه قیمتی گرفتین

چرا

چون هم کنده هم هنگ میکنه ردمی نه سی دارم 

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
من سامسونگa21sهم عاشق مدلشم هم دوربینش راضیم

چه قیمتی گرفتین