2777
2789
عنوان

گوشی موبایل

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 60 پست
ولی دوربین گوشی همسرم‌خیلی با‌کیفیت تره من‌a30sدارم‌و ایشون مدل‌گوشی شمارو..از کیفیت‌دوربین شیائومی ...

من با a51 که مقایسش کردم

A51خیلی خیلی خیلی بهتر از شیا بود مخصوصا دوربین شبش

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینجا هرکس هرچی داره راضی نیست همه اون یکی و میگن حالا اگه اونو داشتن میگفتن اینو. بگیر😂

ماهم تو خونه هم شیایومی داریم هم سامسونگ هیچ کدوم راضی نیستیم

فکر کنم آیفون بگیریم

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

A71 خوبه به نظرتون

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
پنج میلیون ۶۰۰ دوهفته پیش

خیلی ممنون

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
چرا اینجا هرکس هرچی داره راضی نیست همه اون یکی و میگن حالا اگه اونو داشتن میگفتن اینو. بگیر😂 ماهم ...

اره منم گیج شدم

من با a51 که مقایسش کردم A51خیلی خیلی خیلی بهتر از شیا بود مخصوصا دوربین شبش

چرا a۷۱ از همشون پایین تره🤒برای همه اینجوریه یا فقط ما🤕

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
عالیه

شما دارین

A71خیلی بهتر ازa51هست

نیست🥺