2777
2789
عنوان

گوشی موبایل

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 60 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بی شک سامسونگ

کدوم سری

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
ایفون بگیر  گول تبلیغات دوربینای‌اندروید و نخور

پولم نمیرسه

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
ایفون بگیر  گول تبلیغات دوربینای‌اندروید و نخور

اگه یه گوشی گرون و باکلاس ولی بی مصرف و غیر کاربردی میخواین حتما آیفون بگیرین

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
A

پس میگن سری sخوبه

سامسونگ خیلی خوبه حالا تا ۱۰ میلیون میخوای a70بخر چهارتا دوربین داره هم شکلش خوبه هم دوربین

A70یا a71 کدوماش بهتره

حالا که این همه داری هزینه میکنی درست حسابی تحقیق کن دیگه نه با نظر سنجی اینجا که

مشخصاتی که واست مهمه بین چند تا گوشی که مدنظرته مقایسه کن 

سایتا یه حالت مقایسه دارن خودشون،مثل دیجی کالا،جی اسم ام 

پیکسل دوربین، حافظه داخلی،رم،پردازنده،cpu همه رو چک کن با توجه به نیازت

در نهایت اگه کیفیت عکس مهمه واست حضوری برو مغازه ببین باز

من خودم آیفون داشششتم ۱۱پرو  ولللی از دستم دوستم افتاد  الان دیگ آیفون نخریدم کلا جون زی ...

ممنون عزیزم

پولم نمیرسه

عزیزم گوشی آیفون اصلا کاربردی نیست تو ایران

بسیاری از برنامه ها رو پشتیبانی نمیکنه و قطعاتش اصلا گیر نمیاد

من بهت گوشی a71 رو پیشنهاد می کنم اتفاقا خودم هم بین شیائومی نوت9 و a71 موندم ولی بهتون پیشنهاد می کنم به گوشی فروشی ها سر بزنین و از فروشنده بخواین دوربین دوتا گوشی رو بهتون نشون بده.

سایر مشخصات رو از طریق دیجی کالا میتونین مقایسه کنین و نظرات کاربرها رو هم بخونین.

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇