2777
2789
عنوان

گوشی موبایل

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 60 پست
عزیزم گوشی آیفون اصلا کاربردی نیست تو ایران بسیاری از برنامه ها رو پشتیبانی نمیکنه و قطعاتش اصلا گی ...

حتما عزیزم ممنون از راهنمایی خوبت

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
اگه یه گوشی گرون و باکلاس ولی بی مصرف و غیر کاربردی میخواین حتما آیفون بگیرین

من اندروید داشتم شوهرم همزمان ایفون 

سه تا گوشی عوض کردم 

تقریبا سه برابر پول گوشی شوهرم خرج تعمیر کردم اخرم مجبور شدم ایفون خریدم 

شوهرم همون چوشی و داره و کیفیتش ذره ای کم نشده 

گوشیش iphone 5s سال ۹۲ خریده!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

A70یا a71 کدوماش بهتره

من خودم ندارم ولی دوستم a ۷۱ داشت خوب بود دوربینش رو نی گم حالا خود دانی اشتباهی دستم به صفر خورد منظورم ۷۱ بود 😄 

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)
حالا که این همه داری هزینه میکنی درست حسابی تحقیق کن دیگه نه با نظر سنجی اینجا که مشخصاتی که واست م ...

باشه عزیزم حتما متشکرم

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
عزیزم گوشی آیفون اصلا کاربردی نیست تو ایران بسیاری از برنامه ها رو پشتیبانی نمیکنه و قطعاتش اصلا گی ...

بله درست میگین 

من آیفون داشتم اصلا کار نمی‌کرد مخصوصا رو سیستم 

الان نوت ۹گرفتم راضیم 

نوت ۲۰سامسونگ مامانم داره راضیه 

من هر چی تو چشمم قشنگ اومد میخرم شاید بگن ارزونه بدرد نمیخوره ولی خوبه

من خودم ندارم ولی دوستم a ۷۱ داشت خوب بود دوربینش رو نی گم حالا خود دانی اشتباهی دستم به صفر خورد من ...

خیلی ممنون

من اندروید داشتم شوهرم همزمان ایفون  سه تا گوشی عوض کردم  تقریبا سه برابر پول گوشی شوهرم ...

دوست عزیز منکر سخت افزارش و قابلیت هاش نیستم!

اما این گوشی تو کشور ما اصلا کاربردی نیست

بسیاری از برنامه های داخلی رو پشتیبانی نمیکنه و در صورت نیاز به تعمیر قطعاتش پیدا نمیشه

کاربری بسیار سختی هم داره

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
نه a 71 که خوبه

چه می‌دونم 😬

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
دوست عزیز منکر سخت افزارش و قابلیت هاش نیستم! اما این گوشی تو کشور ما اصلا کاربردی نیست بسیاری از ...

اخه گفتید یه گوشی گرون و با کلاس ولی بی مصرف و غیر کاربردی ! 

من شخصا برام کلاسش مهم نیست 

پارسال شهریور بعد رونمایی ۱۱ پرو خریدم تاحالا یه سلفیم باهاش ننداختم و قابش کاور داره خیلیا نمیدونن گوشی من چیه

ولی واسه استفاده خب بستگی داره به خود فرد 

من باهاش راحتم و از دوربینش بی نهایت راضیم 

اگه کسی گوشی و برا دوربین میخواد بنظرم ایفون بهترین پیشنهاده

ینی دوربینش ب درد نمیخوره؟

نه عزیزم دوربینش خوبه واقعا 

امااااااااا وقتی عکساش در کنار عکسای a51قرار میگیره مخصوصا عکسایی که تو شب گرفته شده کاملا مشخصه که تفاوتاشون چقدر زباده

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
اخه گفتید یه گوشی گرون و با کلاس ولی بی مصرف و غیر کاربردی !   من شخصا برام کلاسش مه ...

بله هنوزم میگم

این گوشی تو کشور ما کاملا بی مصرف و غیر کاربردی هست

چون بسیاری از برنامه ها رو پشتیبانی نمیکنه و فکر نمی کنم فقط دوربین انقدری مهم باشه که به خاطرش زیربار هزینه گزاف گوشی آیفون رفت

خود من به شخصه هزینه ای که می کنم در قبالش توقع امکانات و کاربردی بودن دارم

بازم میگم منکر کاربردها و قابلیت های آیفون نیستم اما تو کشور خودمون نه

وقتی حتی از نرم افزارهای همراه بانک پشتیبانی نمی کنه

و از طرفی شاید بعضی ها تسلط به زبان انگلیسی نداشته باشن و این هم یه ایراد برای گوشی آیفون هست که منوی فارسی نداره

به هر حال نظر شما هم محترمه😊

امیدوارم موفق باشید

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇