2777
2789
عنوان

متاهلا و عقدیا بیاین لطفا

337 بازدید | 34 پست

من یکسال و نیمه عقدم اوایل نامزددم خوب بود.ولی جدیدا هر جا ک خانوادم باشه نمیاد .روز اول عید همه خونمون بودن بهش گفتم بیا همه هستن گف نه کار دارم.چند روز بعد داداشم دعوت کرد بهش گفتم گف کار دارم نمیتونم.ولی اون هر جا گفته رفتم خونه خواهرش یا برادرش .دفعه اولش نیس خیلی تکرار کرده این رفتارشو.ایندفعه مامانم فهمید خیلی خجالت کشیدم بهش گفتم میگه منو همینطوری دوس داری خواسته باش.منم از دیروز جواب زنگ و پیامشو ندادم

همه مردا اینجورین؟ درست میشن یا نه؟ اونایی ک این مشکل و داشتن راهنمایی کنن لطفا

نه همه مردا اینجوری نیستن 

باید صحبت کنین ببینین با شخص خاصی از خانوداه مشکل داره؟

از جمع غریبه خوشش نمیاد؟

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ببین مشکلش چیه 

همسر منم اینطوری بود ولی آروم باهم حرف زدیم و فهمیدم که چون بابام اینا ازش پذیرایی میکنن معذب میشه و دلش نمیخواد بیاد 

الان حلش کردیم خودش پامیشه همه کاری میکنه و راحتتره حالا 

تو هم حرف بزن شاید یه مسئله ی به ظاهر کوچیک باشه که حل شه

نامزد منم همین معدلیه، تازه منو یه روز قبل سال تحویل آورده تا الآنم نزاشت برم خونه بابام خودشم نیومده بریم 🤨 بیخیال باش بعد ها شاید آدم بشن 

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس 

نه عزیزم طبیعی نیس

مشکلی پیس اومده. باید بفهمی چیع

۱- از طرف خانواده ش داره بد راهنمایی میشه و کسی بهش تیکه انداخته

۲- با فردی از خانواده شما مشکل پیدا کرده و یا رفتار نامناسب دیده. شاید حتی شما هم نفهمید ولی تفاوت فرهنگی باعث شده اتفاقی بیوفته ک بهش بربخوره. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
نه همه مردا اینجوری نیستن  باید صحبت کنین ببینین با شخص خاصی از خانوداه مشکل داره؟ از جمع غری ...

نه اتفاقا انقد داداشام و مامانم دوسش دارن رو چشمشون میزارنش.از همین ناراحتم وقتی اینا خوبن اون چه مرگشه اینجوری رفتار میکنه.از اولم دوسش نداشتم با این کاراش بیشتر نفرت به دلم نشسته ازش

نامزد منم همین معدلیه، تازه منو یه روز قبل سال تحویل آورده تا الآنم نزاشت برم خونه بابام خودشم نیومد ...

شما با این مسیله مشکل ندارید؟ اعتقادی ب روابط هم سطح ندارید؟ 

خب ببین مشکلش چیه  همسر منم اینطوری بود ولی آروم باهم حرف زدیم و فهمیدم که چون بابام اینا ازش ...

حرف زدم مشکلی هم نداره میگه خجالت میکشم.ولی اینطوری ک نمیشه هیج جا رفت و امد نکنه بخاطر خجالت.این خجالت نیس بی حرمتی به خانوادمه.

نه اتفاقا انقد داداشام و مامانم دوسش دارن رو چشمشون میزارنش.از همین ناراحتم وقتی اینا خوبن اون چه مر ...

بهرحال باهاش حرف بزن و بفهم‌چیه. این اصلا طبیعی نیس. من نمیدونم چرا خانمای اینجا این رفتارها رو طبیعی میدونن و اعتقادب گذر زمان دارن ؟ انسان موجودی اجتماعیه. چ دلیلی داره با افرادی ک نسبت با نا دارن و عزیزان عزیز ما هستن، دوری کنیم؟ چ زن و چ مرد؟ وقتی تین اتفاق میوفته یعنی مشکلی هس ک باید حل شع.طبیعتا اگه بهش خوش بگذره و احترامش حفظ بشه و اونم ادم نرمالی باشه ک محبت رو با محبت جواب بده، نباید این دوری اتفاق بیوفتع‌ 

ما بعد از چندسال هنوز از رفت و امد با حانواده همدیگه استقبال کامل داریم. گاهی دلمون واسه خانواده همسرمون تنگ میشه. هردو. 

نامزد منم همین معدلیه، تازه منو یه روز قبل سال تحویل آورده تا الآنم نزاشت برم خونه بابام خودشم نیومد ...

نه باید درست بشن.چون خونه خودمون ک بریم عادت میکنن به اینکار.منم بهش گفتم تلافی میکنم هر جا خواستی بری خونه فامیلت تنها برو

عزیزم ب مرور زمان باهاش حرف بزنی و اینا بهتر میشه درست میشه  . ما هم دوران عقد اینجوری بودیم ام ...

خداروشکرررر.امیدوارم اینم درست بشه چون ما خانوادگی زیاد اهل رفت و امدیم ولی اونا اصلا هیج جا نمیرن کسی هم نمیادخونشون