2777
2789
عنوان

متاهلا و عقدیا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 34 پست
فدات مرسی.چه خوبه ک تو اخلاقت اینطوریه ولی من اصلا نمیتونم

منم اولش خیلی عذاب کشیدم ولی شوهرم واقعا واسم مهم تره تا رفت و آمدم ،من خونه بابام باشم دختر خالم که کنارم باشه اگر شوهرم زنگ بزنه بفهمه دختر خالم پیشمه حسودیش میشه میگه وای خوشبحالت چقدر خوشحالی دختر خالللت پیشته خیلی بینهایت حسوده 

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس 
ددسته خوبه ک خیلی منطقی فکر میکنید. ولی الان دوران‌نامزدی هستید😬از الان؟ معمولا این مسایل یا بعد از ...

خیلی زجر کشیدم ک یاد گرفتم منطقی باشم ,حرف شما درسته قبول دارم ولی همه که اخلاقشون مثل هم نیست ، منم شوهرمو با همه عیب و نقصاش دوست دارم 

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زجر کشیدم ک یاد گرفتم منطقی باشم ,حرف شما درسته قبول دارم ولی همه که اخلاقشون مثل هم نیست ، منم ...

ان شالله خوشبخت باشید همیشه🌹

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
اشتباهه این حرف ، نباید تنها رفتن بدون شمارو یاد بگیره، شما یک خانواده هستین این حرفو بهش نزنید که خ ...

منم خودم همین فکرو میکنم ک به تنهایی رفتن عادت میکنه ولی واقعا حرصم گرفته از رفتارش.هنوز ک امروز زنگ نزده زنگ بزنه حتما باهاش حرف میزنم