2777
2789
عنوان

متاهلا و عقدیا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 34 پست
شما با این مسیله مشکل ندارید؟ اعتقادی ب روابط هم سطح ندارید؟ 

☺️سال دیگه منم منزل پدرش تشریف نمیارم ، اعتقاد داشتم زیادم داشتم ولی دیدم انجام نمی‌ده و من فقط دارم خرد میشم با این رفتاراش از یه طرف هم نمیشه زندگی رو ول کنی ،نمیشه فوری فکر طلاق باشی الان دارم کم کم روش کار میکنم بهتر شده،(ببین چی بوده این) هیچی دیگه الآنم از در بی‌خیالی وارد شدم اعصاب خودمم راحت تره ، گاهی وقتا اهمیت نباید داد وگرنه فقط تویی که خرد میشی. وگرنه منم مثل همه دلم میخواست خونه پدرم سر بزنم ولی کنار اومدم کاری ک خیلی ها نمیتونن بکنن

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکرررر.امیدوارم اینم درست بشه چون ما خانوادگی زیاد اهل رفت و امدیم ولی اونا اصلا هیج جا نمیرن ک ...

درست میشه عزیزم . باهاش حرف بزنی و اینا . بعد ببینه ک شما خیلی رفت و امد میکنین خودشم میاد تو جمعتون .

نه باید درست بشن.چون خونه خودمون ک بریم عادت میکنن به اینکار.منم بهش گفتم تلافی میکنم هر جا خواستی ب ...

اتفاقا من خونه فامیلاش زیاد میرم ،منکه نمیتونم مثل اون رفتار کنم اونم درست میشه ب امید خدا ،انشالا شوهر تو هم سر راه بیاد 

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس 
بهرحال باهاش حرف بزن و بفهم‌چیه. این اصلا طبیعی نیس. من نمیدونم چرا خانمای اینجا این رفتارها رو طبیع ...

نه عزیزم ما هم اعتقادی نداریم.چون هممون باهم رفت و آمد داریم هم پدری هم مادری.این اینطوریه با این اخلاق گتدش.منم از دیروز هر چی زنگ زده و پیام داده جواب ندادم فقط گفتم باید خودتو درست کنی وگرنه زندگی نمیکنم باهات.باید درست بشه 

اتفاقا سطح ما بالاتر از اوناس.۲۰ سالش بوده مامانش فوت شده .خودش بوده با باباش.فقط خوردن و خوابیدن بل ...

پس یا احترام کافی نداره پیش خانوادت هرجا آدمو خیلی تحویل بگیرن آدم حسابی بدنندت آدم ناخوداگاه دلش میخواد اونجا باشه یا کلا شخصیتا درونگراس ک در حالت دوم بنظر نمیاد درست بشه البته شایدم تو نامزدی اینطوره بعد ازدواج درست شه

☺️سال دیگه منم منزل پدرش تشریف نمیارم ، اعتقاد داشتم زیادم داشتم ولی دیدم انجام نمی‌ده و من فقط دارم ...

ددسته خوبه ک خیلی منطقی فکر میکنید. ولی الان دوران‌نامزدی هستید😬از الان؟ معمولا این مسایل یا بعد از ازدواج شروع میشه و یا از قبلشم مشخص بوده. احتنالا قبل از نامزدی متوجه اخلاقش نشدید و شناخت اتفاق نیوفتاده. ولی واقعا در نامزدی، برش بیشتره. الان زورتون نرسه، بعدا میرسه؟ 

حالا منظورم فقط زور دعوا نیستا. زور عشق. زور ناز. زور قهر.زور محبت. زور منطق. و در اخر زور قدرت و تهدید.‌  هرچی ک باشه.

ولی خوبه ک دارید روش کار میکنید. حتما قبل شروع زندگی این مشکلات برطرف کنید. اخه حرف حسابش چیع؟ ارتباط شما با خانواده تون چ ضرری برای ایشون داره؟ ادم اگه قدر محبت پدرمادر ندونه و عشق اونا رو ارزش نذاره، چ‌موری عشقای بعدی رو در دلش جا بده، رشد بده و پاسداری کنه. دل یا بلده عتشقی کنه یا بلد نیس. بعضی وقتا ادما اصلا ب تین‌مسایل فک نمیکنن.حالا اینجا خیلی خانوما متاسفانه مث همسر شما هستن!

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
نه عزیزم ما هم اعتقادی نداریم.چون هممون باهم رفت و آمد داریم هم پدری هم مادری.این اینطوریه با این اخ ...

ب زور نه ولی با زبان‌مهر بشین باهاش حرف بزن. حتما به چیزی هس ک‌نمیگه. بفهمی مشکل از کجاس، نصفش حل شده محسوبه

پس یا احترام کافی نداره پیش خانوادت هرجا آدمو خیلی تحویل بگیرن آدم حسابی بدنندت آدم ناخوداگاه دلش می ...

اتفاقا خانوادم رو چشماشون میزارنش.به نظر من از محبت زیاد پرو شده.ولی من اهل تلافی کردنم.بهشم گفتم مثه خودت رفتار میکنم تا بفهمه ک عزت و احترام چیه.بخدا خسته شدم یکساله ک هر چی دیدم تو خودم ریختم ولی آدم نشد.مثه زنا قهر میکنه شبا ی جور حرف میزنه روزا ی جووور

ب زور نه ولی با زبان‌مهر بشین باهاش حرف بزن. حتما به چیزی هس ک‌نمیگه. بفهمی مشکل از کجاس، نصفش حل شد ...

با زبون خوش هم حرف زدم با دعوا فقط میگه چشم ک من کش ندم باز بعدش میشه همین.مثلا فامیل منو تو خیابون دیده من وایسادم احوالپرسی اونم مثه گاو سرشو انداخت پایین رد شد.من خجالت کشیدم آبروم رفت بخدا

با زبون خوش هم حرف زدم با دعوا فقط میگه چشم ک من کش ندم باز بعدش میشه همین.مثلا فامیل منو تو خیابون ...

😬وای اینجوری سخته. 🤔یه تماس را مشاور بگیر یا برو مشاور. اونا راه حل های نرم ک پاسخدهی خوبی دارن، پیشنهاد میدن. یا باید کسی باشه ک قبلا این شرایط داشته و تونسته حل کنه

من شخصا این تحربه نداستم و دوروبرم‌ندیدم ک برات بپرسم. یه کم دوری گزینیشون زیاده. از اول ایتجوری بودن؟ یا یهو شدن؟ اگه از اول ایتجور باشن،ک خیلی حلش سخته ولی اگه یهو باشه، شاید مشاور بتونه در کشفش کمک کنه

😬سخته. 🤔یه تماس را مشاور بگیر یا برو مشاور. اونا راه حل های نرم ک پاسخدهی خوبی دارن، پیشنهاد میدن. ...

مرسی عزیزم از راهنماییت.نه به زبون ک همه رو دوس داره ولی به عمل نه.زیاد اجتماعی نیس .به قول شما باید با مشاور در میون بزارم

نه باید درست بشن.چون خونه خودمون ک بریم عادت میکنن به اینکار.منم بهش گفتم تلافی میکنم هر جا خواستی ب ...

اشتباهه این حرف ، نباید تنها رفتن بدون شمارو یاد بگیره، شما یک خانواده هستین این حرفو بهش نزنید که خودت تنها برو!

بعدا خودتون ضرر میکنید ، تووی تنها رفتنا آدم های بد نیت کم نیستن یکی میشینه زیر گوشش چمشش رو ب بدیها باز میکنه.

شمارو از چشمش میندازه

مشکلتون باید ریشه ای حل بشه و درموردش حرف بزنید،مقابله ب مثل ،تلافی و یا به امید تغییر در گذر زمان نشستن غلطه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••