2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328823 بازدید | 2250 پست
سلام. نمیدونم این ایده ی افزایش کودکان کار کی و کجا وارد ذهن مردم سرزمینمون شده.... ما هم در این کشو ...

چه جالب!تاحالا اینجوری فکر نکرده بودم.

ببین توی شهر ما محله ای بین تمام محله های ثروتمند نشین اول شد توی حمایت مؤمنانه.

مردم این محل اتفاقا خیلیاشون فقیرند و بچه هاشونم سرکار میرن و خودشونو گدا نمیدونن و باعزت زندگی میکنن و بچه هاشون از خیلی از مردای پولدار که تفریحشون دور دور زدن و عشق و حاله و مزاحمت برا ناموس مردم مرد ترن.همین خانواده ها ریز ریز پولاشونو جمع کرده بودند و در کنار دیگران کمک کرده بودند به همنوعشون.خب اینم از فقیرها و بچه های کار،که باهاشون در ارتباطیم.تازه قدیم همه از بچگی در کنار درس کار هم میکردن،کسی هم بهشون نمیگفت بچه ی کار.کار عیب و عار نیست،مهارته به خصوص توی زمان ما لازمه تا حد معقولش.بهتر از ور رفتن توی گوشی و تبلت و گشتن از صبح تا شب توی کوچه هاست.تنبلی و مصرف گرایی وچاقی و پر توقعی که معظل بچه های امروزه که بدتره.من خودم یه زمانی کنار دست پدر و مادرم کار میکردم و خیلی به رشد و درک من کمک کرد،با دل و جون هم کمکشون میکردم.یعنی بچه ی کار بودم!یعنی نباید بعد از من خواهر و برادر به دنیا می اومد؟گفتن نداره ولی هممون کلی مهارت بلدیم و جایزه و مدال توی زمینه های مختلف داریم،بعضی استعدادهامونم خدا بهمون داده بدون اینکه کلاسی رفته باشیم.

خدا روشکر پدر و مادرم خساست نکردند و باعث حضور ما در این دنیا شدند!

تازه خیلی از کسانیکه اون موقع دستشون به دهنشون میرسید و میتونستن به بهانه های مختلف به ما کمک کنند و نکردند و شاید بشه گفت خساست کردند.اما خدا هیچوقت دستمونو خالی نذاشت و یه چیزی هم اضافه گذاشت کف دستمون که به بقیه کمک کنیم‌.

خدا روشکر اعتقاد پیدا کردیم که زندگی بالا و پایین داره برای همه و فهمیدیم واقعا بچه برکت میاره و بی دلیل نیاوردنش به دنیا یه جور خساسته.

همه هم قرار نیست بچه ی کار بشن یا بچه ی کار بمونن.پس خساست نکنیم!

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
همه از خسیس هایی که دیدن گفتن من از سخاوت مندترین آدمی که دیدم‌میخوام بگم خانمی که بعضی وقتا می ...

چی خریده بود برات عزیزم 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر شما کسی مثلا باقیمونده غذاشو از رستوران تو یکبار مصرف میاره خسیسه😶🤐 منو شوهرم سر این همیشه ا ...

نه به نطر من اهل اسراف نیست.چه ایرادی داره که نزاری برکت خدا حروم بشه

برای عروسی برادرم وقتی داشتیم سالن رو ترک میکردیم اشک من دراومده بود بخدا همش ادمهای گرسنه جلوی چشمم بودن همه ی دیس های رو میزها پر از غذابود.

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
سلام. نمیدونم این ایده ی افزایش کودکان کار کی و کجا وارد ذهن مردم سرزمینمون شده.... ما هم در این کشو ...

سلام گلم

سال نوت مبارک

یه بار دیگه لطفا متن من رو بخون. بدون حساسیتی که به کلمه کودک کار پیدا کردی

من تنها زمانی از این واژه استفاده کردم که خواستم بدترین حالت نداری یه کودک رو به تصویر بکشم. گفتم درسته که روزی‌رسان خداست و حتی کودک کار هم یه لقمه نون خشک گیرش میاد از گرسنگی نمیره. یعنی بحث من گرسنگی بچه نیست و در رزاق بودن خدا شکی نیست ولی در ادامه عرض کردم که برای من صرفا زنده بودن طفل مهم نیست. کیفیت زندگی بچه، از زنده و سیر بودنش مهم‌تره

ولی شرایط جامعه تغییر کرده. بچه‌های الان مثل ما نیستن. ما یاد گرفته بودیم قناعت کنیم. ما صبور بودیم و خواسته‌هامون رو نمیگفتیم. ولی این بچه‌ها به لطف اینترنت و فضای مجازی با حقوقشون آشنا هستن

برای سایر خانم‌ها خبر ندارم ولی من هرگز مو توی آرایشگاه رنگ نکردم چه ۳۰۰ هزار و چه میلیونی

عروسی هم نداشتم

۳ سال هم عقد موندم

۲ تا حقوقیم و بیش از یکی از این حقوق‌ها برای قسط میره

برای هر گام از زندگیم برنامه‌ریزی کردم. تا کم نیاریم

نمیگم نداریم‌ها. خدا رو شکر خونه و ماشین از خودمونه. یه زندگی آبرومند دو نفره داریم که با برنامه‌ریزی به شکل خوشی میگذره

ولی تصور کن من به لطف قدوم تازه رسیده نرم سر کار

رسما به فقر میرسیم. کار میکنیم و قسط میدیم. خودمون هم فدای سر بچه که گرسنه‌ایم. اون بچه موقع بارداری هزار آزمایش نمیخواد؟ یه زایمان نمیخواد؟ پوشک و هزار مراقبت نمیخواد؟ بزرگ‌تر بشه یه مدرسه نمیخواد؟ میدونید مدارس دولتی هم شهریه های میلیونی میگیرن به هزار ترفند؟ دوچرخه نمیخواد؟ دلش کنسول بازی نمیخواد؟ چیزایی که دوستاش دارن و این نداره روانش رو درگیر نمیکنه؟

حتی اگر زنی آرایشگاه بره سالی یه بار یه تومن بده مو رنگ کنه ماهی حدودا ۱۰۰ هزارتومن بابتش کنار میذاره. شما تضمین میکنی بچه سالی ۱ تومن هزینه داره؟ 

این بچه بزرگ بشه دختر باشه جهیزیه میخواد و پسر باشه خونه و ازدواج. نگو خودشون میکنن که من خودم ۳۰ سال با این تفکر جلو رفتم و هی سعی کردم سبک اروپایی تو کشور خاورمیانه‌ای رفتار کنم. نتیجه‌‌ش اسفناک بود. خانواده شوهر ریالی هزینه نکردن و به لطفشون عقدم ۳ سال طول کشید و اینقدر تو این عقد آسیب دیدم که برای طلاق اقدام کردم. از زندگی چیزی نفهمیدم اینقدر که تو دوران شیرین عقد و اول ازدواج دغدغه مالی داشتم. حسرت عروسی به دلم موند و هزار حسرت دیگه دارم

اگر تضمین میکنی که تو هزینه‌های نگهداری از طفل و نیازهای آینده‌ش به من کمک میکنی بگو بدونم دست تنها نیستم و خیالم راحت بشه و سالی یه بار بزام

گلم جمله آخر بخاطر این بود که بدونیم ما از دور به خانواده‌ها میگیم بچه بیار ولی بعد زایمان این خانواده‌ها خودشون تنهان و یه دنیا سختی. قطعا ازت پول نمیخوام

افکار هم با هم فرق میکنن. ما داریم تو اقوام که خانم خودش خانه‌داره و شوهرش شاگرد بقالی با حقوق ۱۸۰۰. یه بچه دارن به دومی هم فکر میکنن

ولی من کمال‌گرام. بچه‌ی من نباید لباس دستِ دوم پسرخاله بپوشه و اسباب‌بازی شکسته همسایه رو برداره باهاش بازی کنه

بچه‌ی من باید شنا بلد باشه. دوچرخه‌سواری کنه. روش بشه دوستاش رو به خونه دعوت کنه. بتونه با دوستاش یه ناهار بره بیرون و .... اگه نتونم تامینش کنم به دنیاش نمیارم

کلامت لطیف و زبانت شیرین بود که اینقدر با جزئیات از خودم و تصمیمم و شرایطتم برات صحبت کردم. وگرنه میتونستم بدون توضیحی از روی پیامت بگذرم

آدما فرق میکنن. اگه همه مثل من فکر میکردن نژاد بشر منقرض میشد. خدا رو شکر که شما مثل من فکر نمیکنی

دلت گرم و آرزوهات مستجاب 💗❤

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

منو داییم محل تحصیلمون ی شهره ی روز باهم رفتیم اون شهر و داییم چون نمی خواست پول تاکسی بده زنگ زد ب رفیقش با موتور اومد دنبالمون و کل مسیر رو تا خوابگاهم با موتور رفتیم تو زمستون...دیگ قسم خوردم باهاش نرم جایی:/