2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328822 بازدید | 2250 پست
سلام گلم سال نوت مبارک یه بار دیگه لطفا متن من رو بخون. بدون حساسیتی که به کلمه کودک کار پیدا کردی ...

به نظرم مشکل امروز ما تغییر سبک زندگی و طرز تفکر غیر اسلامیه.این ماییم که میتونیم بچه هامونو مطابق زمان ولی قانع تربیت کنیم.اگر من الآن مثلا تصور کنم ده تا بچه دارم که ندارم خب معلومه سکته میکنم چون خرجیشونو ندارم.اما یقین پیدا کردم با هر بچه ای که به دنیا میاد خدا روزیشو میاره.خودمون زندگیمون خیلی با برکت شد.

یکی از شروط ازدواجم درک متقابل بود و پر توقع نبودن.به شوهرم فشار نیاوردم الا فلان مارک رو میخوام ولی متوجهش کردم وظیفشه که تکیه گاه خونه باشه واگر هم ما چیزی خریدیم هدیه بود نه وظیفه.تا میتونم هم زیر بار قرض نمیرم.مستأجر هم هستیم.خونه هم میخریم ان شاءالله اما لازم نیست همه چیزو ایده آل و کمال گرایانه داشته باشیم بعد بچه بیاد چون از نظر من ممکنه هیچوقت به طور صد در صد به اون کمال نرسم.بچه هام هم از این و اون چیز کهنه نگرفتن تا حالا.کلی بازبهایی هست که هزینه ی زیادی نداره ولی بچه رو باهوش و خلاق میکنه.امکانات خوب و زیاد لزوما دلیل بر موفقیت نیست.دختر خودم توی سه سالگی با قیچی و چسب کلی کاردستی میساخت همه تعجب میکردن بدون کلاس رفتن،البته از حالا هم مسلما به فکر آیندشیم و کم کم براش طلا میخریم که روزی خواست بره مدرسه،کلاس و...برنامه ریزی کرده باشیم.خب درایت واقعا مهمه و مسلمه من الآن شرایط چیزهایی که قراره ده سال بعد پیش بیاد رو الآن نداریم و باید براش برنامه بریزیم.

از طرفی لزومی نداره فرزندم حتما مثلا الآن شنا بلد باشه،واجب هم نیست،پولشو میدیم به یه بچه ی فقیر که دلش اسباب بازی میخواد.بالاخره یه روز یاد میگیره .

دستمون به دهنمون میرسه ولی به دخترم یاد دادم قرار نیست هر چی میخواد حتما باید سریع مهیا بشه وباید صبر رو یاد بگیره.حواسش هم باید به پایین تر از خودش باشه و اهل چشم وهم چشمی نباشه که دوستم داره و من ندارم.شرایط زندگیها با هم متفاوته و دلیل بر شادی و موفقیت نیست.همین چیزا خیلی جاها مانع رشد آدم میشه.زیاد داریم توی فامیل و اطرافمون بچه هایی که همه چیز دارن ولی طاقت کوچک ترین جواب نه رو ندارن یا همیشه میخوان همه چیز داشته باشن.خب این از نظر من خودش مانع رشد فکری و روحی بچست.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالگی ادواج کردی؟  چند ساله از ازدواجت میگذره

منظورتون از سنتی چیه که میگین سنتی بده؟؟؟مثلایجور میگن سنتی عشق نداره انگار طرف پسرو دختر همو نمیبینن سرسفره عقد میشینن به اجبار میگن بیاین زندگی کنین ...خب تو سنتی هم دخترو پسر چند جلسه میرن میان خواستگاری بیرون میرن اگه همو دوس داشته باشن ازدواج میکنن نخوان هم میگن نه ..من خودم ۱۷سالگی ازدواج سنتی داشتم الان ۲۶سالمه نزدیک ۸سالونیمه دوتا بچه دارم و ازدواجمونم نزدیک یکی دوماه طول کشید ووقتی دیدمش واقعا عاشق شوهرم شدم والانم بعد چند سال بدون هم نمیتونیم باشیم

زندایی من خیلی خسیسه میری خونشون شب کل لامپ هاشونو خاموش میکنه باید تو تاریکی بشینی ک برق مصرف  نشه تو زمستون بخاری رو کم میکنه ک گاز مصرف نشه یعنی زمستون خونشون عین یخچال ظرف هاشو با آب خالی میشوره ک مایع  مصرف نشه

یک نفر حال دلش خوب نیست میشود برای دلش"امن یجیب" بخوانی؟
سلام گلم سال نوت مبارک یه بار دیگه لطفا متن من رو بخون. بدون حساسیتی که به کلمه کودک کار پیدا کردی ...

چه قشنگ و منطقی 🌹

منم مثل تو فکر میکنم 

ولی حوصله ی این همه توضیح 

اونم با این ادبیات رو ندارم😃

خود من 🥴🙄وضع مالیمون خوبه چندتا خونه و ماشین داریم تهرانم هستیم  ولی مثلا من مریضی در حد سرم ...

خودت نخور و نپوش جمع کن واس وارثت!

عطر خوب بزن، کفشاتو واکس بزن، صورتتو آب بزن، خودتو دوس داشته باش،از تو فقط یه دونه تو دنیا هس مراقب خودت باش 👑
همینو بگو با تن ماهی خوردن شون چادر مسافرتی  جیب کی پول میره ؟ تازه عوارضیها مگه جیب مردم میره ...

عزیزم شما فقط پارک جلو در خونتون رو دیدید ؟ اینهمه مسافر میان تو مراوز خرید 

تو رستورانها پر 

ویلاها پر 

پس اینا از فضا اومدن 

کلا همه رو به یک چشم دیدن کار خوبی نیست 

سلام. سال نو شما هم مبارک.

دوست عزیزم تعریف من و شما از فقر و سبک زندگی فرق میکنه.

شما برای اینکه روان بچه آسیب نبینه ، کنسول بازی رو لازم میدونی، من نه! و...

تصور شما اینه که بچه در خانواده با درآمد پایین لباس کهنه و اسباب بازی شکسته بقیه رو استفاده میکنه،

خب ما درآمدمون در حد همون شاگرد بقاله ولی لباس پوشیدن من و همسرم و بچه هام حتی بین اقوام اعیان نشینمون تکه. گرچه اگر هم نباشه مهم نیست.

چیزی که شما رو با مشکل مواجه کرده، دقیقا توی متنتون آوردید: سبک زندگی اروپایی... 

شما و همسرتون هر دو سر کار میرید، و مسلما چند برابر من و همسرم درآمد دارید، بیایید ببینید چرا ابراز رضایت نمیکنید ولی امثال ما با دو یا سه تا بچه، شادیم،افسردگی نمیگیریم، زندگیمون کمتر پیش میاد به آستانه طلاق بکشه، و در تمام این شرایط، ادامه تحصیل هم میدیم تا پدر و مادر بیسوادی نباشیم. 

کمال گرایی افتخار نداره....

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
همینو بگو با تن ماهی خوردن شون چادر مسافرتی  جیب کی پول میره ؟ تازه عوارضیها مگه جیب مردم میره ...

عزیزم شما فقط پارک جلو در خونتون رو دیدید ؟ اینهمه مسافر میان تو مراوز خرید 

تو رستورانها پر 

ویلاها پر 

پس اینا از فضا اومدن 

کلا همه رو به یک چشم دیدن کار خوبی نیست 

بابام خسیسه واقعا....خودش باور نداره....ولی حتی دلش نمیومد سنگ مزار برادرمو با پول خود برادرم بزاره. ...

همه رو خوندم پدرتون دیگه خیلی خسیسه. 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍