2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328823 بازدید | 2250 پست
برا نون حرمت میزاشته ماهم تاجایی که بشه سعی میکنیم خورده نون و دور ریز نون نداشته باشیم. البته ...

بنظرمن که دورریز نون قابل خوردن نیست یاسوخته یاخمیره و خراب. ادم باید براخودش ارزش قائل بشه چیزی که دور ریخته میشه ب درد نخورده که دور ریزشده. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. سال نو شما هم مبارک. دوست عزیزم تعریف من و شما از فقر و سبک زندگی فرق میکنه. شما برای اینکه ...

شرایط زندگی هر شخصی فرق میکنه خانمم در ضمن من از کودکی حسرت همه چیز ب دلم موند چون تعدادمون زباد بودو زندگی سخت..چرا فرزندمم این شرایطو تجربه کنه..دو شیفت کار کردن ضمانت حقوق بالا نیست منو همسرمم دو شیغت کاریم اما یکو نیم من  دوتومن همسرم  میگیره بدون بیمه مستاجر با هزار قسط.. و مخارج بالای زندگی.. نمیشه برا همه یه نسخه پیچید.. البته مخاطب شما دوستمون بود اما احساس میکنم.منو ایشون شرایط مشابهی داریم و من کاملن درکشون میکنم

چشمان تو آفریقاست.. 
شرایط زندگی هر شخصی فرق میکنه خانمم در ضمن من از کودکی حسرت همه چیز ب دلم موند چون تعدادمون زباد بود ...

البته که تعداد بیش از اندازه و نسنجیده رو نمیپسندم.اما یکی بودن بچه هم به نظرن خساسته.

البته یه نکته ای که نادیده میشه بحث برکته.ممکنه یکی حقوقش کم باشه ولی با برکت اما یکی حقوقش زیاد ولی بی برکت.یه چیزایی برکتو میبره بالا و یه چیزایی روزی و برکت رو کم میکنه.مثلا بعضی اسمها مثل فاطمه برکت میارن توی خونه.شب ظرفها رو نشسته گذاشتن و...برکتو کم میکنه.روایتهای زیادی یه بار وقت گذاشتم و توی بحث زیاد شدن برکت خوندم.پیشنهاد میدم دوستانی که علاقه دارن یه سرچ بکنند.جالبه.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
شرایط زندگی هر شخصی فرق میکنه خانمم در ضمن من از کودکی حسرت همه چیز ب دلم موند چون تعدادمون زباد بود ...

وقتی اینجا قراره تبادل نظر انجام بشه،و خیلیا میتونن مکالمات رو بببنن، یعنی هیچ اشکالی نداره بقیه نظرشون رو در مورد یک پست ابراز کنن. توی خصوصی که براشون ننوشتم. 

ببینید این ایده ی شخصی شما و اون دوست عزیزمه. ایده ی شخصی محترمه. استثنائات هم همیشه قابل بررسی. اما توجه کنید که این نظریه کلی که چون وضعیت اقتصادی بد است، پس هیچ کودکی نباید پا به عرصه وجود گذارد... کاملا غلطه! از ابعاد مختلف هم بررسی بشه، غلطه. اینکه چرا غلطه خب لازمه اش اینه که منابع مطالعاتی رو بریزیم وسط از اون به هم اثبات کنیم. یعنی از منظر ژنتیک و جمعیت شناسی و زیست بگیر تا جامعه شناسی و روانشناسی. اما در یک جمله! این قضیه تعداد زیادی مثال نقض داره. من درآمدم کمه، پدرمم همچین پولداری نبود، در واقع وارد جزئیات نشم بهتره   خب چرا ما حسرت نداریم؟ 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

البته که تعداد بیش از اندازه و نسنجیده رو نمیپسندم.اما یکی بودن بچه هم به نظرن خساسته.

البته یه نکته ای که نادیده میشه بحث برکته.ممکنه یکی حقوقش کم باشه ولی با برکت اما یکی حقوقش زیاد ولی بی برکت.یه چیزایی برکتو میبره بالا و یه چیزایی روزی و برکت رو کم میکنه.مثلا بعضی اسمها مثل فاطمه برکت میارن توی خونه.شب ظرفها رو نشسته گذاشتن و...برکتو کم میکنه.روایتهای زیادی یه بار وقت گذاشتم و توی بحث زیاد شدن برکت خوندم.پیشنهاد میدم دوستانی که علاقه دارن یه سرچ بکنند.جالبه.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
بنظر شما کسی مثلا باقیمونده غذاشو از رستوران تو یکبار مصرف میاره خسیسه😶🤐 منو شوهرم سر این همیشه ا ...

من فوق العاده ولخرج و دست و دلبازم ولی باقیمونده ی غذامو اکثرا مواقع میارم خونه چون هم دوس دارم مجدد بخورمش و هم چون هزینه شو دادم و مجانی نیستش که خجالت بکشم

این دیگه واقعا بیخودیه...خو سفارش میدی ک بخوری عجباااا...ولی ته شربت و چاییو نخوری خب اون اره کلاسه ...

ته شربت و چایی رو نخوری کلاس داره😑😑😑آدم تو این سایت چ چیزایی ک نمیخونه

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

جانا سخن از زبان ما مي گويي منم مشكل تورو دارم حالا من كليم لباس برند گرون فبمتم براش مي خرم 🙄اجازه ...

دیگه ولخرجی به طرز جنون آمیزو اهل بریزو بپاش بیش از حد افتخار نداره هاااا

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

خب از اون زاویه بخوایم نگاه کنیم اصفهان شیراز مشهد چی بگه؟ همه بی پول شدن؟   من دور اطرافم ندید ...

درست‌ ک قیمت زمین افزایش پیدا کرده ولی در قبال اون ارزش پول ملی ب شدت افت کرده الان همون یک میلیارد ۳۰۰میلیون چن سال پیش نیس اکه درست فکر کنیم میبینم ک ن تنها ثروت کسی زیاد نشده بلکه خیلی بدبخت تر هم شدیم 

دوست من ک اخرشه

من جندباربراش شارژ و چندبارسمبوسه یا هرچه میخریدم 

بعدیکم پول دادم بهش بعدیسال میگ ش کارت بده پولت بریزم اخرش هم گف فلان قدرپولت ۲۰ت هم خواهرم کارت ب کارت کرده و۵ هزارهم برات سمبوسه خریدم

یعنی حالم ازش بهم خورد

تامارسال هروزناهار خونه من بود دیگ بدم اومد درحدتلفت زیاد نمیببنیم همو