2777
2789
عنوان

فروش طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 98 پست

وقتی بزور گرفته پس حق داره ناراحت باشه 

من طلاهام همه رو دادم بعد دوسال برام خرید البته 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچها این راه ها ندید طرف ۲۰ سال زندگی کرده سر پول که کار به شکایت نمیرسونه،،باید سیاست داشت تو این م ...

جا برای سیاست نمونده والا من بودم جدا میشدم . پولکی نیستم ولی بی احترامی خط قرمزمه برام 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
در حدی که گریه کنی ؟

سلام گلم اگه شوهرش ارزششو داره بگو خودتو ناراحت نکن منم بارها طلاهامو فروختم بازم برام خریده اگه باز بخاد بدون حرفی براش میفروشم

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   
از زود پز رد کرده خواهر🤣

ماکروفر 😁😂

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
جا برای سیاست نمونده والا من بودم جدا میشدم . پولکی نیستم ولی بی احترامی خط قرمزمه برام 

جدا میشدی و سرمایه پدرت میزاشتی برای زن دوم؟؟حداقل پولاش پس بگیره

اگر شکایت کنه هیچی نصیبش نمیشه چون میگن خودت دادی،،اصلا چجوری ثابت کنه

وقتی بزور گرفته پس حق داره ناراحت باشه  من طلاهام همه رو دادم بعد دوسال برام خرید البته

به زور و با بی احترامی  . خودش میگه از اول زندگی بالای دو کیلو طلا فروخته و نتونسته مرده براش بخره اینا رو هم شرایط خرید ندارن تا ۱۰_۱۵ سال دیگه اون زمانم لذتی نداره براش . به اضافه ملک های سهم الارث پدریش

من شوهرم بی کار بود خودم ب میل خودم طلاهامو دادم تا تو زندگی سختی نکشیم و یه ماشین خرید که باهاش بار میبرد حالا که یکم وضعمون بهتر شده و قرار برام طلا بگیره ننه باباش هی پول میخان هی ب اونا پول میده  چی بگم اون موقع من کمکش کردم حالا داره برا ننه باباش جبران میکنه در حالی که بیکار بود بی پول بودیم یه قرون کمکون نکردن 

ارزش ادمای امروز فقط یک ماهه بقیه اش میشی تکرار مکررات ....
تین چه جور زندگیه که یک ریالش مال دوستت نیست؟

دیگه امان از نرهای بی مسئولیت

سلام گلم اگه شوهرش ارزششو داره بگو خودتو ناراحت نکن منم بارها طلاهامو فروختم بازم برام خریده اگه باز ...

با بی احترامی و به زورازش همه چی رو گرفته هر چی گفته نمیدم و نمیخوام بفروشم قبول نکرده

من شوهرم بی کار بود خودم ب میل خودم طلاهامو دادم تا تو زندگی سختی نکشیم و یه ماشین خرید که باهاش بار ...

الهی بگردم نمیشه بهش بگی ؟

جدا میشدی و سرمایه پدرت میزاشتی برای زن دوم؟؟حداقل پولاش پس بگیره اگر شکایت کنه هیچی نصیبش نمیشه چو ...

قبل فروش ملک و طلاهام جدا میشدم . با سرمایه پدرم برای خودم و بچه هام زندگی میساختم