2777
2789
عنوان

فروش طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 98 پست
می دونی اسی درسته زندگی مشترک پول من و پول تو نداره و زن و مرد باید یه جیب باشند ولی به نظرم ادم ه ...

خب از دید دوستم همسرش مورد دومه و این براش عذاب اوره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
الهی بگردم نمیشه بهش بگی ؟

حالا بهش گفتم قراره یه بیست تومن وام بگیره که برام یه مقداری بگیره ولی مطمنم بعدش مادرش چه قشرقی کنه 

ارزش ادمای امروز فقط یک ماهه بقیه اش میشی تکرار مکررات ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا بهش گفتم قراره یه بیست تومن وام بگیره که برام یه مقداری بگیره ولی مطمنم بعدش مادرش چه قشرقی کنه ...

انشالله مبارکت باشه و به سلامتی و تندرستی ❤️❤️❤️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

والا من شوهرم جونمو بخواد هم بهش میدم دیگه طلا چیزی نیست..وقتی سرمایه گذاری کرده برا پیشرفت ۲تاشونه نه فقط شوهرش دیگه این اداها چیه میتونست نفروشه اسلحه که نگرفت رو سرش ..اگه شوهرش خوب باشه می ارزه واقعا اینکارارو نکنه 

والا من شوهرم جونمو بخواد هم بهش میدم دیگه طلا چیزی نیست..وقتی سرمایه گذاری کرده برا پیشرفت ۲تاشونه ...

انگار کار به زد و خورد کشیده قبلا هم طلا زیاد داده و همسرقدرشناس نبوده . جمله خودتون کاملا درسته اگه شوهر خوب باشه

منم متاسفانه اینطوریم هر چی درشت تر باشه بیشتر خوشم میاد😁

هم سلیقه ایم پس 😂😁❣️

درخواست دوستیمو قبول میکنی 

ندیدم خانم گل