2777
2789
عنوان

فروش طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 98 پست
با بی احترامی و به زورازش همه چی رو گرفته هر چی گفته نمیدم و نمیخوام بفروشم قبول نکرده

اوووووووه پس هیچی دیگه 

واله من شوهرم اینقد ناراحت بود میگفت طلاهاتو فروختم تازه برا خونه فروختیم الکی نفروختیم

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   
اگه سیاست داشت که بعدها بیست سال همسرشو  می‌شناخت و بهش اعتماد نمی‌کرد

بخدا الانم اتفاقی نیفتاده... فقط دلش گرفته

ماشین که به اسم مادرش

خونه به اسم همسرش مثل رسم نصف مردم ایران

سرمایه کار فقط دست شوهرشه...دعوا نداده که دختر

فکر کردی حتی اگر برادرش هم قاضی نبود میشد ثابت کنی اون طلاها برای خانم؟؟

بخداوندی خدا دختر عمه من جهیزیه میلیاردی واقعا میلیاردی برد حدود یک گیلو هم طلا و سکه کادو دادان بهش پدر مادرش و فامیلاش...شوهره جهیزیه کرد مثل اشغال بعد یکسال طلاها هم بالا کشید 

میدونی چجوری؟؟ گفت طلاها بفروشیم من خودم کارم از پدرم جدا کنم(فرش فروشی زد) تو دادگاه گفتن طلاها برای این خونه بوده،،دختر عمم حتی مهریه هم نگرفت حتی ی تیکه از جهیزیش نتونست استفاده کنه 

تو ایران قانون پشت مرد،،ما باید خودمون هوای خودمون داشته باشیم

دوست ایشون هم باید سیاست داشته باشه 

انقدر به خود شبرسه با شوهرش خوب باشه که شوهرش خیال باطل نکنه،،بعد خونه و ماشین واینا بگیره اگر دلش خواست بکوبونه تو دهن شوهره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زبل بازی حدی داره بابا.رسما هالو گیر آورده

یه زن خانه دار ابرومند و بدون استقلال مالی و سه تا بچه . پشتوانه اش رو گرفته که خوب اسیربشه 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بخدا الانم اتفاقی نیفتاده... فقط دلش گرفته ماشین که به اسم مادرش خونه به اسم همسرش مثل رسم نصف مرد ...

شوهره برای خونه عمدا بنظرم سند نمیگیره که بهانه کنه نشه به نام زنه بزنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خدا نکنه ولش کن بهش فکر نکن عزیزم انشالله بچهاتون با خوشی بزرگ کنید

فدات ❤️❤️❤️

شوهره برای خونه عمدا بنظرم سند نمیگیره که بهانه کنه نشه به نام زنه بزنه

شایدم واقعا پولش نیست..میگی ماهی ۲۰ تومن قسط دارن

به دوستت بگو به دلش بدنیاره که سرش میاد

با قانون جذب اشناش کن مطپئن باش تا یک ماه دو ماه اینده خونه به نامش شوهرش هم تو مشتش

به نظرم ساده نگذره.طلا نمی تونه بخره حداقل یه چی به نامش بزنه.

فعلا هیچی قابلیت این رو نداره که به نام دوستم بشه . شوهره میگه صبر من بعدا برات میخرم . دوستمم میگه طلاهای قبلیمم نخریده چه برسه به اینا

شایدم واقعا پولش نیست..میگی ماهی ۲۰ تومن قسط دارن به دوستت بگو به دلش بدنیاره که سرش میاد با قانون ...

والا چی بگم الان حس یکیو داره که هم مال و هم جوونی رو باخته . منم دلداری میدم ولی الکیه حرفای دوستم منطقیه بعد اتمام اقساط باید بچه هاش رو بفرسته خونه بخت فرصتی برای خرید طلا و ... نمیمونه . حالا شاید مرده خونه رو به نامشبزنه که والا اگ براش دوست من مهم بود به زور ازش چیزی نمیگرفت

پس صبر کنه و دختر خوبی باشه.یهو گاو نه من شیر نشه

خسته اس و پر نفرت میگه ازش متنفر شدم و ...

می دونی اسی

درسته زندگی مشترک پول من و پول تو نداره و زن و مرد باید یه جیب باشند

ولی به نظرم ادم همیشه باید ببینه ایا طرف مقابلش قدرشناس هست یا نه 

خب از زندگی طرف خبر نداریم میشه این دیدگاه رو داشت 

که یه عمر شوهرش داد بهش و نیاز مالی شو بر طرف کرد حالا دستش تنگ هست چه عیبی داره زنش هم یه گوشه کار بگیره و کمک مالی کنه جای دوری که نمیره تو زندگی خودش خرج میشه

یه دیدگاه دیگه هم هست که طرف ادم قدشناسی نیست و زنش حق داره ناراحت باشه که تمام سرمایه اش رفت زیر دست شوهرش 

بستگی به مردش داره