2777
2789
عنوان

فروش طلا

824 بازدید | 98 پست

خانما دوستم مجبور شده همه طلاهاش رو بفروشه . اینجوری که خودش میگه تو زندگیشون همه طلاهای مجردی و عروسیش و ...  رو کم کم فروخته . مامانش چون دیده دخترش طلا نداره باز براش طلا خریده بوده بعد سر یه سرمایه گذاری انگار به زور همسرش مجبورش کرده به فروش همه طلاهاش و ارث پدریش و ... . اون سرمایه گذاری جواب داده ولی هنوز در حدی نیست که بتونن باز طلا بخرن . دوستم خیلی ناراحته و بهم زنگ میزنه و برای این قضیه حتی بارها گریه کرده و حتی انگار بارها با همسرش سر فروش طلاها دعوا کردن و ... والا من درکش نمیکنم و بنظرم حساسه و ارزش نداره . بنظر شما واقعا حساسه یا حق داره ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

حق داره واقعا سخته یادم میفته منم دلم میسوزه

تا خدا  با منه نمیترسه دلم❤💛💜💚💖                   برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنین😊                                                                                         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داره واقعا سخته یادم میفته منم دلم میسوزه

در حدی که گریه کنی ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
حالا بیا دعوا کن مگه طلاها برمیگردن

میگه از شوهرم متنفر شدم به زور طلاهامو گرفته کلی حرف بارم کرده ...

پشکل از مادرش بوده که دوباره براش طلا خریده

ارث هم اگر دوست نداشت نباید میداد

به قول بابای من(نظر شخصیش ) ازث زن به مرد حرامه

خدایی خودش هم ی ریال از ارث مامانم نزلشته بیاد تو خونه...

مامانم همه ارثش داده خوته و معازه اجاره ارث هم خیرات میکنه برای پدرش

من برای زندگیم دادم مشکلی ندارم گفت امسال میخرم گفتم لازم نیست سال دیگه انشالله مهم پیشرفته

والا منم نظرم مثل شماست

به نظر من حق داره . چون منم یه روزی همه طلاهامو فروختم که زمین بخریم . شوهرم گفت بنام من میزنه ولی دروغ گفته بود بنام خودش کرد. الان حس کسی رو دارم که ازم کلاهبرداری شده . درسته زندگی مشترک این حرفا رو نداره ولی این کار شوهرم اعتمادمو از بین برد.

باگریه وبداخلاقی کار به جایی نمیبره

باید بااخلاق خوب ومهربونی سعی کنه معادلش یه ملکی چیزی بنام بزنه

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
در حدی که گریه کنی ؟

یادم نمیاد ولی فک نکنم گریه کرده باشم.بیشتر بخاطر اینکه برام یه پس انداز بود و از دستشون دادم ناراحت میشم به خصوص که الان طلا خیلی گرون شده

تا خدا  با منه نمیترسه دلم❤💛💜💚💖                   برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنین😊                                                                                         
بنظرم تاحدودی حق داره اگه بهش قول خرید دوباره داده، 

قول که داده ولی میگه عمرا دیگه بتونه به اون وزن برام طلا بخره و سالها باید پس انداز کنیم و ...