خانما دوستم مجبور شده همه طلاهاش رو بفروشه . اینجوری که خودش میگه تو زندگیشون همه طلاهای مجردی و عروسیش و ... رو کم کم فروخته . مامانش چون دیده دخترش طلا نداره باز براش طلا خریده بوده بعد سر یه سرمایه گذاری انگار به زور همسرش مجبورش کرده به فروش همه طلاهاش و ارث پدریش و ... . اون سرمایه گذاری جواب داده ولی هنوز در حدی نیست که بتونن باز طلا بخرن . دوستم خیلی ناراحته و بهم زنگ میزنه و برای این قضیه حتی بارها گریه کرده و حتی انگار بارها با همسرش سر فروش طلاها دعوا کردن و ... والا من درکش نمیکنم و بنظرم حساسه و ارزش نداره . بنظر شما واقعا حساسه یا حق داره ؟
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
ادم همیشه دلش از رفتار میگیره وگرنه کسی با داشتن یا نداشتن طلا احساس خوشبختی و بدبختی نمیکنه دوست ش ...
والا در ظاهرادم خوبیه خیلی هم ادعای دوست داشتن داره تو جمع که قبلا میدیدمش ولی نمیدونم چرا این جوری رفتار کرده و به این شکل افتضاح باهاش برخورد کرده احتمالا دوست داشتن شوهره از سر منفعت طلبیشه
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
دوستت باید سیاست میداشت و همون اول ی چیزی به نام خودش میکرد مثلا خونه یا ماشین الانم دیر نیست اروم ...
والا چی بگم سر خونه انگار مرده میگه حدود شصت تومن هزینه شهرداریه برا سند گرفتن ماشین سواری هم از مادرزن خریدن سند هنوز به نام مادرزنه . این سرمایه گذاری اخری هم کار مردونه اس مرده باید بره بیاد میگه نمیشه به نامت بزنم هی همه جا تو اداره ها باید ببرمت و .... یعنی راهی برای سیاست نیست
دوستت حق داره ناراحت باشه، نباید بدون شناخت کافی از همسرش این کارو میکرد البته الانم اگه بخواد می ...
با چه مدرکی ؟ طلایی که بی شاهد و بی فاکتور فروخته شده . ملکهایی که پولش اول به حساب دوستم رفته بعد منتقل شده ... . بعد از حدود ۲۰ سال زندگی مشترک شوهرش باهاش اینجوری برخورد کرده