2777
2789
عنوان

فروش طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 98 پست
شوهرش حق نداشت به طلاهای مجردیش و طلاهایی که مامانش براش خریده دست بزنه

همه رو فروخته حتی ملک هایی که ارث باباش بودن برای خودش سرمایه گذاری کرده الانم کارش پیشرفت کرده ولی در حد طلا خریدن هنوز نیست

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نیم کیلو زیاده ولی میشه در طول سه چهار سال خرید  راستی سهمی توی اون سرمایه گذاری داره؟

هیچی به نامش نزده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من فکر میکنم بیشتر اینکه ناراحت طلاها باشه، از قدر نشناسی و رفتار بد همسرشون ناراحته که حق هم داره

منم حسم همینه ولی زنگ میزنه میگه رفته بازار فلان جا طلا دیده تو خیابون گریه کرده

منم حسم همینه ولی زنگ میزنه میگه رفته بازار فلان جا طلا دیده تو خیابون گریه کرده

ادم همیشه دلش از رفتار میگیره وگرنه کسی با داشتن یا نداشتن طلا احساس خوشبختی و بدبختی نمیکنه

دوست شما هم همینه،،اگر شوهرش قدرش میدونست اینجوری نبود 

کاش شوهدش ادم بود

ادم همیشه دلش از رفتار میگیره وگرنه کسی با داشتن یا نداشتن طلا احساس خوشبختی و بدبختی نمیکنه دوست ش ...

والا در ظاهرادم خوبیه خیلی هم ادعای دوست داشتن داره تو جمع که قبلا میدیدمش ولی نمیدونم چرا این جوری رفتار کرده و به این شکل افتضاح باهاش برخورد کرده احتمالا دوست داشتن شوهره از سر منفعت طلبیشه

پس به خاطر همینه ناراحته، بهتره سهمی از اون سرمایه به نامش بزنه چون خرید طلا خیلی زمانبره و باعث میش ...

مرده به نامش نمیزنه بهانه میاره

والا در ظاهرادم خوبیه خیلی هم ادعای دوست داشتن داره تو جمع که قبلا میدیدمش ولی نمیدونم چرا این جوری ...

دوستت باید سیاست میداشت و همون اول ی چیزی به نام خودش میکرد مثلا خونه یا ماشین

الانم دیر نیست اروم اروم با سیاست باید همه چیز به نام خودش کنه چون از سرمایه پدرش این زندگی درست شده

دوستت باید سیاست میداشت و همون اول ی چیزی به نام خودش میکرد مثلا خونه یا ماشین الانم دیر نیست اروم ...

والا چی بگم سر خونه انگار مرده میگه حدود شصت تومن هزینه شهرداریه برا سند گرفتن ماشین سواری هم از مادرزن خریدن سند هنوز به نام مادرزنه . این سرمایه گذاری اخری هم کار مردونه اس مرده باید بره بیاد میگه نمیشه به نامت بزنم هی همه جا تو اداره ها باید ببرمت و .... یعنی راهی برای سیاست نیست

دوستت حق داره ناراحت باشه، نباید بدون شناخت کافی از همسرش این کارو می‌کرد البته الانم اگه بخواد می‌ ...

با چه مدرکی ؟ طلایی که بی شاهد و بی فاکتور فروخته شده . ملکهایی که پولش اول به حساب دوستم رفته بعد منتقل شده ... . بعد از حدود ۲۰ سال زندگی مشترک شوهرش باهاش اینجوری برخورد کرده