خانما دوستم مجبور شده همه طلاهاش رو بفروشه . اینجوری که خودش میگه تو زندگیشون همه طلاهای مجردی و عروسیش و ... رو کم کم فروخته . مامانش چون دیده دخترش طلا نداره باز براش طلا خریده بوده بعد سر یه سرمایه گذاری انگار به زور همسرش مجبورش کرده به فروش همه طلاهاش و ارث پدریش و ... . اون سرمایه گذاری جواب داده ولی هنوز در حدی نیست که بتونن باز طلا بخرن . دوستم خیلی ناراحته و بهم زنگ میزنه و برای این قضیه حتی بارها گریه کرده و حتی انگار بارها با همسرش سر فروش طلاها دعوا کردن و ... والا من درکش نمیکنم و بنظرم حساسه و ارزش نداره . بنظر شما واقعا حساسه یا حق داره ؟
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
ماشین به نام خانوم بکنن خونه هم کم کم پول جمع کنه دوستت بگه بفرما اینم پول
میگه فعلا ماهی حدود ۲۰ تومن قسط داریم چیزی برا پس انداز نمیمونه تا این اقساط تموم بشه باید به فکر سرسامون دادن بچه ها و هزینه دانشگاه و ... باشیم اونا هم تموم بشه حدود پنجاه سالمه عمر من رفته دیگه طلا برام لذت نداره
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اره خب فرهنگ سمت ما اینجوریه از بچگی برامون طلا خریدن عادت داریم والا منم تازه بهم تلنگر خورد چون دارم دخترا رو همینجوری بار می اوردم به خود اومدم که اینجوری نباشم والا منم میگم کوچک بخر ولی خودم که میدونم احساس حقارت بهش دست میده ادمی که سینه ریز صد گرمی تو گردنش بوده نمیتونه به پلاک پنج گرمی دلخوش باشه
پس شوهرش کار بلده، ولی در هر صورت با وکیل خبره مشورت کنه من شنیدم راه حل هایی دارن ولی زمانبره
راهی نیست . پای سه تا بچه وسطه . دوستم خانه داره . اون ملک و طلا و ... تنها پشتوانه اش بودن الان بخوادم جدا بشه حتی پول رهن یه اتاقم نداره . میگم کاش طلاهات اینا رو نمیدادی جدا میشدی . میگه با دختر دم بخت چه جوری جدا بشم ؟