2777
2789
عنوان

فروش طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 98 پست
ماشین به نام خانوم بکنن خونه هم کم کم پول جمع کنه دوستت بگه بفرما اینم پول

میگه فعلا ماهی حدود ۲۰ تومن قسط داریم چیزی برا پس انداز نمیمونه تا این اقساط تموم بشه باید به فکر سرسامون دادن بچه ها و هزینه دانشگاه و ... باشیم اونا هم تموم بشه حدود پنجاه سالمه عمر من رفته دیگه طلا برام لذت نداره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی  بهش بگو کوچولو کوچولو بخره  دلم سوخت انگار از اون خانومای عشق طلا

اره خب فرهنگ سمت ما اینجوریه از بچگی برامون طلا خریدن عادت داریم والا منم تازه بهم تلنگر خورد چون دارم دخترا رو همینجوری بار می اوردم به خود اومدم که اینجوری نباشم ‌ والا منم میگم کوچک بخر ولی خودم که میدونم احساس حقارت بهش دست میده ادمی که سینه ریز صد گرمی تو گردنش بوده نمیتونه به پلاک پنج گرمی دلخوش باشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
جنوبی هستی؟؟ امان از فرهنگای غلطی که بین ما ایرانیا جا افتاده

یزدیم ولی طلاهای جنوب و کوردا رو خیلی میپسندم 😁

با چه مدرکی ؟ طلایی که بی شاهد و بی فاکتور فروخته شده . ملکهایی که پولش اول به حساب دوستم رفته بعد م ...

پس شوهرش کار بلده، ولی در هر صورت با وکیل خبره مشورت کنه من شنیدم راه حل هایی دارن ولی زمانبره

پس شوهرش کار بلده، ولی در هر صورت با وکیل خبره مشورت کنه من شنیدم راه حل هایی دارن ولی زمانبره

راهی نیست . پای سه تا بچه وسطه . دوستم خانه داره . اون ملک و طلا و ... تنها پشتوانه اش بودن الان بخوادم جدا بشه حتی پول رهن یه اتاقم نداره . میگم کاش طلاهات اینا رو نمیدادی جدا میشدی . میگه با دختر دم بخت چه جوری جدا بشم ؟

یزدیم ولی طلاهای جنوب و کوردا رو خیلی میپسندم 😁

یزد هم که بدتر از اونا🤣

البته بگما من خودم عاشق طلاهای بزرگم ولی اونجوری نیستم که حتما باید داشته باشم

مجردم ی خواستگار کورد داشتم دلم میخواست یله یگم بخاطر اون گردنبند بزرگا😝

یزد هم که بدتر از اونا🤣 البته بگما من خودم عاشق طلاهای بزرگم ولی اونجوری نیستم که حتما باید داش ...

دقیقا حالا منم شوهرم دو رگه کورد و عربه تفاهم مهم زندگیمون سلیقه مشترک تو طلاس 😂😂😂 ( فان )

نه منظورم طلاق نیس، فقط با شکایت همسرشو بترسونه تا سهمشو پس بده

فایده نداره نمیترسه برادر اقا از قضات برجسته شهرمونه

🤣🤣🤣 داداش نداره

چرا داره ۱۷ سالشه 😂 بذارمش زودپز یا خوبه ؟