2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 54 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه علائم دیگه ای داشتین؟

علاعم خاصی نداشتم من فقط همون صبح آب معده اینا بالا میاوردم و از بوی گوشت مرغ بدم می یومد مرغ میخورم ولی الان چند ماهه لب به گوشت نزدم یه مدت هوس خیار پنیر همبرگر میکردم حتی من هوس خاصی هم ندارم همسرم همش میگه بگو چی دلت میخواد من هر چی فکر میکنم خدایی هیچی هوس نمیکنم 🤣

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خیلی به زیر دلم فشار میاد مشکلی پیش نمیاد برا جنین؟

نه نگران نباش من بدجور معده درد شکم درد می گرفتم خدای شکر تا الان مشکلی نبود

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
راستی از هفته چند نی نی تکون خورد از شما؟

من جفتم قدامی هست از هفته ۲۰ متوجه شدم ولی الان که هفته ۲۵ هستم بازم اونقدر واضح نیست ولی اگه جفت خلفی باشه خیلی زود و واضح مشخص میشه 

علاعم خاصی نداشتم من فقط همون صبح آب معده اینا بالا میاوردم و از بوی گوشت مرغ بدم می یومد مرغ میخورم ...

منم همین طورم اصلا هیچی هوس نمیکنم ولی خب خوراکم خوب بود تا امروز که اصلا لب به هیچی نزدم از ترسم فقط گلوم که میسوخت آب جوش عسل و آبلیمو خوردم

خیلی به زیر دلم فشار میاد مشکلی پیش نمیاد برا جنین؟

این نگرانیای مادرانه طبیعیه..هممون همینجوریم

یه دوره ی سخت و شیرینیه باید بگذره دیگه

من تا پنج ماه خدا سرشاهده چقدر حالم بد یود همش تو تراس مینشستم اب نمک سرکه ....قرقره میکردم دندونام اروم شن...همش سردرد و حالت تههوع...یه طوری بودم که ساعت چهارصبح باید میرفتم دوش میگرفتم تا بتونم یکم بخوابم...

ولی بعد پنج ماه هم تاالان اوکی اوکی نیستم

منم همین طورم اصلا هیچی هوس نمیکنم ولی خب خوراکم خوب بود تا امروز که اصلا لب به هیچی نزدم از ترسم فق ...

اخه مال شما هنوز شروع نشده تازه استارت زدین من تا هفته ۸ انگار نه انگار باردارم انقدر خوشحال بودم که انگار من ویار ندارم بعدش جوری حالمو گرفت که نگو 😂😂

این نگرانیای مادرانه طبیعیه..هممون همینجوریم یه دوره ی سخت و شیرینیه باید بگذره دیگه من تا پنج ماه ...

ببخشید شما نی نی تون دختره ؟

راستی از هفته چند نی نی تکون خورد از شما؟

بستگی به جفتتون داره که کجا قرار داره.من خلفی ام..تقریبا ۱۵هفته متوجه شدم.البته به چربیای شکمی هم مربوط میشه اگر شکمت چربی نداشته باشه زود متوجه میشی

اخه مال شما هنوز شروع نشده تازه استارت زدین من تا هفته ۸ انگار نه انگار باردارم انقدر خوشحال بودم که ...

دقیقا منم خوشحال بودم میگفتم هیچیم نیس که امروز حالم گرفته شد