2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرومتر بزنه.برای خودت هروز از احساسات مادرانه ات بنویس..خیلی حس خوبیه بعدها واسش میخونی..جدول هفته ه ...

ممنون عزیزم از راهنمایت عزیزم دو تا سوال دارم دوست داشتی راهنمایم کن من تو پوست واژنم تازگیا احساس کشیدگی دارم اونم فقط موقع دستشویی شما هم اینجوری بودید این که مشکلی ایجاد نمیکنه ؟هم این که رابطتون چطوری هست هفته ای چند بار مثلا من همسرم ماهی یه بار به سختی میاد سمتم میگه ممکنه خطر ناک باشه اذیت میشه میخواستم ببینم مشکلی ایجاد نمیکنه؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ممنون عزیزم از راهنمایت عزیزم دو تا سوال دارم دوست داشتی راهنمایم کن من تو پوست واژنم تازگیا احساس ک ...

ی سوال دیگه اینکه میگن زرد آب الا میاریم و تلخه من زرد نیس سفیده و تلخ این همونه یا فرق داره

ی سوال دیگه اینکه میگن زرد آب الا میاریم و تلخه من زرد نیس سفیده و تلخ این همونه یا فرق داره

فرق داره همسرم اون آب معده هست که بالا آوردی زرد آب زرد رنگه و مزش انقدر زهره که نگو 😥از زرد آب راحت شدم ای معده حداقل خوبه زرد آب خیلی تلخه عین زهر می مونه مزش 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
فرق داره همسرم اون آب معده هست که بالا آوردی زرد آب زرد رنگه و مزش انقدر زهره که نگو 😥از زرد آب راح ...

همینم خیلی تلخه از صبح تاحالا ۳بار اینجور شدم بیشتر اوقات میزنم تا بالا بیارم

ممنون عزیزم از راهنمایت عزیزم دو تا سوال دارم دوست داشتی راهنمایم کن من تو پوست واژنم تازگیا احساس ک ...

خوشحال میشم بتونم کمکی کنم.

اره اون کشیدگی طبیعیه چون رحمت داره بزرگ میشه بخاطر همینه.نگران نباش منم همینطورم.شاید بعضی مامانا اینجور حسی رو فقط آخراش حس کنن .

و در مورد رابطه من تا هفت ماه مرتب رابطه هر ده روز داشتم.خودت و بدنت رو ببین عزیز.اگر مشکلی نداری و سختت نیست رابطه داشته باش .اصلا هم خطرناک نیست اتفاقا همه جا گفته شده واسه روحیه مادر خیلی هم خوبه.

منم اتفاقا سفید بود ولی جنین که بزرگتر شد و توی ماه های بالاتر که بالا میوردم زرد شد.