2789
عنوان

بارداری

184 بازدید | 54 پست

۷ هفته هستم تابه حال اصلا گلاب به روتون بالا نیورده بودم دیشب ی بستنی خوردم میخواستم بخوابم مسواک زدم و دهانشویه استفاده کردم صبح که بیدار شدم گلوم میسوخت بعدشم شروع کردم بالا آوردن فقط هم آب بالا میارم.از چیه بنظرتون کرونا که نیس؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اسید معده هست من اکثرا همین جوری صبح ها بالا آوردم کم پیش اومد یه چیزی بخورم اونو بالا بیارم فقط آب معده و اسید معده چیز عادی هست از این به بعد دردسرت شروع شده 😁😁😁😁

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
از اسید معده هست من اکثرا همین جوری صبح ها بالا آوردم کم پیش اومد یه چیزی بخورم اونو بالا بیارم فقط ...

وای من انقدر بدم میاد از بالا آوردن که بعدش تموم بدنم میلرزه

وای من انقدر بدم میاد از بالا آوردن که بعدش تموم بدنم میلرزه

منم از اروغ زدن و بالا آوردن بدم می یومد ولی اینقدر کشیدم سه ماه اول که دیگه مجبوری برام عادی شد😂😂 باید تحمل کرد چاره ای نیست  بخاطر فسقل خان😄

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
منم از اروغ زدن و بالا آوردن بدم می یومد ولی اینقدر کشیدم سه ماه اول که دیگه مجبوری برام عادی شد😂😂 ...

من ترسیدم گفتم نکنه دهانشویه استفاده کردم نکنه مسموم شده باشم

شما تا چندهفته اینجور بودید؟ نی نیتون پسره؟

من تا هفته ۱۵ ۱۶ اینجوری بودم اره نی نی پسره 😄

من ترسیدم گفتم نکنه دهانشویه استفاده کردم نکنه مسموم شده باشم

نه عزیزم نگران نباش منم اینجوری بودم یا آب معده بالا آوردم یا زرد آب عین زهر بود 😦😦😦ولی خب چاره نبود باید تحمل کرد الان دیگه خیلی کم پیش میاد آب معده بالا بیارم زردآب اینا هم اصلا خیلی سخته ۳ ماهه اول واقعا اذیت میکنه ولی خب چاره نیست باید تحمل کرد