2777
2789
عنوان

مبارزه با منشی های بد اخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 73 پست
چرا وقتی مریض با بی احترامی و لحن طلبکارانه صحبت میکنه منشی هم همونجوری جوابشو نده؟ شما نیم سا ...

والا ماشاللع اینقدر بداخلاق هستن من بعید میدونم کسی غر بزنه...بعدشم تو منشی هستی وظیفت پاسخگوییه .با ارامش براش توضیح بده روشنش کن تا هی نیاد بره برا سوال پرسیدن 

هر شغلی سختی های خودشو داره اینم جز سختی کارشماس .شما قبل از اینکه بیای باید فکر این اتفاقا رو بکنیی ...

پول میگیم منشی گری کنم. ن این ک کلا سیستم مطبو با شرایط مریص اوکی کنیم. دکتر میگه ۵ مبام من مریضامو برا ۵ هماهنگ میکنم دکتر ۶ میاد. همه ام غر میزنن هیچکس نمیدونه ک من دوووست ندارم غر بشنوم من از قصد مریضا رو نکشبدم مطب. باید خودشون بدونن ک ی جای دیگ کار میلنگه. 

مریض شماره ۱ رفته داخل شمارهای بالا هی میگن نوبت ما کیه. مژبم عین بانک ب ترتیب شمارع میرن داخل لامصب بشین سرحات شمارت بشه صدات میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگو که اخراجش نکردین؟؟؟ادعاش از همسرتم بالاتر بوده اختمالا .باید حسابی حالشو میگرفتی عقده ای رو  ...

سر این قضیه همسرم ناراحت شده بود که چرا بدون اینکه بدونه با کی حرف می زنه واصلا حرف من ارباب رجوع چیه هوار میکشه!!!! ۲ماه بعد که قراردادش تموم می شد همسرم دیگه باهاش قرار داد نبست ولی معرفی کرد بره توی یه کلینیک دندانپزشکی منشی بشه چون به پول احتیاج داشت

کلا همسرم میگه منشی خانم دردسر هست با بیمارها خیلی دعوا می گیرن از اون به بعد ۳تا منشی آقا استخدام کردومیگه بهتره

واقعا کارتون سخته🥺 انشالله که موفق باشین💛 متاسفانه خیلی ها بدون درک شرایط بیشتر باعث این سختی میش ...

اره بعد از کار تو معدن منشی بودن و تلفن جواب دادن سخت ارین شغل اعلام شده 😂

سر این قضیه همسرم ناراحت شده بود که چرا بدون اینکه بدونه با کی حرف می زنه واصلا حرف من ارباب رجوع چی ...

دقیقا .چون ببشتر اقایون با شغلشون اشنایی کامل دارن .

ولی خانما چون میان پشت میز فکر میکنن خدان .با چیزی به اسم ارباب رجوعی اشنایی ندارن .

عزیزم کسی که به پول احتیاج داره و شغلشو انجام میده که نباید منت سر بقیه بذاره .بنظرم همسرت اشتباه کرد معرفیش کرد بیچاره مردم با دندون درد باید اونو هم تحمل کنن☹️☹️

والا ماشاللع اینقدر بداخلاق هستن من بعید میدونم کسی غر بزنه...بعدشم تو منشی هستی وظیفت پاسخگوییه .با ...

عزیزجان اتفاقا ۹۰٪ مواقع بیمارها باعث یه بی احترامی و بداخلاقی میشن

چندوقت پیش همراه یک بیمار به نگهبان بیمارستان حمله کرد زد چشمش زخم شدید کرد چون ماشینش جای ماشین پزشک اورژانس پارک کرده بود و نگهبان گفت جابه جا کن و این اتفاقا تو مطب برای منشی ها هم میوفته که بی دلیل مورد تهاجم بیمار و همراهش قرار میگیرن

منشی وظیفه نداره بیاد به همه سوالات شما پاسخ بده و بعضی سوالا درحیطه علم منشی نیست که بیاد بهت جواب بده

انقدر تو جامعه از همه کس طلبکار نباشید

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید

منشی کارش مشخصه خیلیا با حرفای مفت باعث میشن ادم عصبی بشه....

ی روزای مردم اونقد نفهم بازی درمبارن دکتر میگه بگو بیاد داخل متوجهش کنم. یارو میرع داخل اونقد شوته ک دکترم قاطی میکنه روش 🤭🤭🤭

عزیزجان اتفاقا ۹۰٪ مواقع بیمارها باعث یه بی احترامی و بداخلاقی میشن چندوقت پیش همراه یک بیمار به نگ ...

دقیقا جمله اخرت جواب حرفای خودت بود اینقدر تو جامعه از همه طلب کارنباشین مخصوصا اگه دارین وظیفتون رو انجام میدین 

...مریضی که بار اولشه میاد مطب معلومه گیج میزنه منشی باید با صبر و حوصله جواب بده 

دقیقا .چون ببشتر اقایون با شغلشون اشنایی کامل دارن . ولی خانما چون میان پشت میز فکر میکنن خدان .با ...

کلا ادعا شون زیاده ،همسرم میگه وقتی وارد مطب میشم احساس می کنم دکتر اینه من اداش رو درمیارم ،ولی نمیشه زیاد هم بی تفاوت بود چون می دونیم به پولش احتیاج داشت 

از منشی ها متنفرم

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
ببین مااااچ ب کلت . شما ازاون مریضای با ادب هستین . 

💛

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید