2777
2789
عنوان

مبارزه با منشی های بد اخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 73 پست

وای باور کن من یه متخصص گوش و حلق بینی رفتم اوووونقد منشی بداخلاق و جیغ جیغو بود مردم میترسیدن بپرسن کی نوبتمون میشه ضایعشون میکرد 

رفتم داخل پیش پزشک دیدم زنگ زد به منشی از همونجا گف بسه دیگه صدات تااینجا میاد دیوانه کردی مریضارو قطع کرد 

دلم خنک شد 

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به اینم فکر میکنید اون منشی از اول ساعت کاریش با هزار نفر یکسره برخورد داشته و خستست؟استراحت نکرده؟

ببین من کارم تو کلینیکه. خیلیم شلوغ میشه . همه ام همممم عجله دارن هم دکترشون داره میره هم مریضشون اورژانسیه هم هزار مدل بهونه. گاهی ک ی مریض بنا ب دلایلی ی ربع کنار میزم وایمسته اخرش حقو میده ب من میگع هر رفتاری کنی حق داری. هرچند‌من اونقد مراعات میکنم ولی مردم بی ادبن مخصوصا اقایون ک با زناشون میان مطب ارث باباشونو طلب دارن . خانوما با ادبن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر من یه منشی داشت اوایل ازدواجمون من رو نمیشناخت ،همسرم به من گفته بود بیا پیشم تا یه چیزی بهم بده ،من به این خانم گفتم سلام ،جوابم رو نداد!!! گفتم می خوام برم داخل ،چنان دادی کشید  ۱۰ساعت ضربان قلب من بالا بود،به من می گفت تو کی هستی که می خوای دکتر رو ببینی؟!! دکتر مگه بیکاره ؟!!! شانس آوردم همسرم اومد به دادم رسید خیلی بداخلاق بود 😨

مطمینی اگه با بداخلاقی جوابشونو بدیم مشکل حل میشه اینها باید توسط قوانین و ...حل بشن که کسی به کسی نیست

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
خوب کسی مجبورشون کرده ؟؟مردم عادی مریضای بدبخت گفتن بیان اونجا بشینن؟؟؟

مجبورن خواهرم 

خیلیا مجبورن 

همه مردم عصبین این روزا

ارزش بحث نداره

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
به اینم فکر میکنید اون منشی از اول ساعت کاریش با هزار نفر یکسره برخورد داشته و خستست؟استراحت نکرده؟

و چون خستس باید با مریضا دعوا کنه و با پررویی جواب سوالاتشونو بده ؟؟؟ب این فکر کردی کسی که مریضع و میاد مطب هزاران بدبختی دیگه هم داره و یه منشی بی ادب نباید روزشو بدتر کنه ؟؟مردم مقصر خستگی اون نیستن ظرفیت نداره بره کاره دیگه .نه با مریضا بحث کنه

خوب کسی مجبورشون کرده ؟؟مردم عادی مریضای بدبخت گفتن بیان اونجا بشینن؟؟؟

بخدا حاضرم قسم بخورم مشکل از مردمه . تفکر ندارن . بابا اومدی نوبت بگیری از قبل فکراتو کن بیا. میان میگن شنبه صبح وقتو میدی ثبت میکنی تازه میگه بزار ب زنم زنگ بزنم. بعد میکع ن شنبه شب . بعد میگه ن شنبه شبکارم یکشنبه صبح . اخرسم میکع ن زنم گفت همون شنبه صبح. خب ادم عصبی میشه همه ی اینام ک گفتم هی ثبت میکنیم هی جا بجا میکنن

همسر من یه منشی داشت اوایل ازدواجمون من رو نمیشناخت ،همسر به من گفته بود بیا پیشم تا یه چیزی بهم بده ...

نگو که اخراجش نکردین؟؟؟ادعاش از همسرتم بالاتر بوده اختمالا .باید حسابی حالشو میگرفتی عقده ای رو 

ببین من کارم تو کلینیکه. خیلیم شلوغ میشه . همه ام همممم عجله دارن هم دکترشون داره میره هم مریضشون او ...

واقعا کارتون سخته🥺 انشالله که موفق باشین💛

متاسفانه خیلی ها بدون درک شرایط بیشتر باعث این سختی میشن

خودشون دیرمیان غر میزنن نوبتمون کیه؟سر بیمه بودن یا نبودن؟شلوغی مطب ها کلینیکا 

هزار دفعه سوال میپرسن نوبتم کی شد یا من زودتر اومدم چرا فلانی رفت؟

درکل که حق دارین بعضی زمانا خسته بشید ربات که نیستید انسانید

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید
بخدا حاضرم قسم بخورم مشکل از مردمه . تفکر ندارن . بابا اومدی نوبت بگیری از قبل فکراتو کن بیا. میان م ...

هر شغلی سختی های خودشو داره اینم جز سختی کارشماس .شما قبل از اینکه بیای باید فکر این اتفاقا رو بکنییی که من بعید میدونم مردم اینقدر اذیت کنن .

وظیفه تو پاسخگویی هستش پ بابتش داری پول میگیری پس منتی سر مردم نباید بذاری😏

واقعا کارتون سخته🥺 انشالله که موفق باشین💛 متاسفانه خیلی ها بدون درک شرایط بیشتر باعث این سختی میش ...

همیشه میگم ی روزای ی مریض با حرفش باعث میشه من ۳ روز عصبی میشم  ی مریضم با تشکر کردنش کل خستگی ادمو ب در میکنع. من اونقد شوتم ک از مریصای با ادب تشکر میکنم میگم مرسی ک با ادبید

و چون خستس باید با مریضا دعوا کنه و با پررویی جواب سوالاتشونو بده ؟؟؟ب این فکر کردی کسی که مریضع و م ...

چرا وقتی مریض با بی احترامی و لحن طلبکارانه صحبت میکنه منشی هم همونجوری جوابشو نده؟

شما نیم ساعت میری مطب از شلوغی کلافه میشی میای غرشو بجون منشی میزنی حالا منشی که از صبح تا شب تو مطبه حق نداره خسته و کلافه بشه؟

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید
من ی منشی ام . با همه ام مدارا میکنم. ولی شماااااا خوده شما ی روز ک رفتی مطب ۲۰ دفیقا وایسا کنار منش ...

من اگه وظیفمو انجام بدم منتی سر بقیه نمیذارم .

مثله اینه که بگی چون تعمیرکار کارش سخته باید با مشتری هاش یدرفتاری کنه .

شما هم اگه میبینی ظرفیت و پتانسیلشو نداری و حس میکنی ارباب مریضایی هرچه زودتر برو 

همیشه میگم ی روزای ی مریض با حرفش باعث میشه من ۳ روز عصبی میشم  ی مریضم با تشکر کردنش کل خستگی ...

عزیزم😂😂💛