2777
2789
عنوان

مبارزه با منشی های بد اخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 73 پست
خوب شاید شما خوش اخلاق و با درکی .ولی اون مردمم با هزار مشکلات میان اونجا دلیل ندارع بدخلقی شما رو ت ...

یبار رفتم دکتر منشی قبل من داشت با یکی دعوا میکرد اون که رفت من با ترس با صدای ضعیف و لرزان  گفتم وقت داده بودین برام.منتظر بودم ی دادم سر من بکشه که با مهربونی گفت اسمتونو بگین😂

خدایا رهایم نکن😔

ی جا دیدم نوشته درصورت توهین به منشی ویزیت صورت نمیگیرد😐

عقده ای هستن دیگه میبینی که تو کامنتا هم با چندتا اکانت میان خودشونو تحویل میگیرن😂باید بیکار بشن تا گشنگی بکشن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا که منشی ها ارث پدرشونو میخان .تو نت یه سرچ بزن متوجه میشی کی درست میگه کی اشتباه . اگه گشنته ه ...

هر برخوردی باهات شده حقته 

چون خودت کردند غلاده داره 

فک میکنید بقیه ام مث خودتن 

آنقدر حرص بخور تا دریچه قلبت پاره  شه

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///

ببین شما مشکل داری .قبل از منشی ها ب فروشنده ها گیر دادی.‌کار عار نیست هر کسیم کار میکنه پولشو میگیره نباید ب احمق ها جواب پس بده. شما از همه طلبکاری. ب شما چه که طرف فروشنده ی مغازه کسی دیگس.؟؟؟ 

منه منشی و اونه فروشنده هرچی هستیم از شما بهتریم. ...

کاش قبل از جواب دادن بهت ی سر ب تاپیکات میزدم اصلا باهات هم کلام نمیشدم.

لابد همه جا اینقد بی ادبی حقتو میزارن کف دستت.

همچین میگید منشی  شما برا همین مراجعه ب مطب  محتاج کار منشی هستی  اونم مثل کارمند ...

کارمند منشی یا هرکسی دیگه بخاطر شغلش نباید سر دیگران داد بزنه .عقده های زندگیشو سر دیگران خالی کنه.بعدشم مریضایی که میان تو مطب هم نیازمند نیستن منشی بداخلاق باشه شوت میشه بیرون یه بهترش میاد 

همچین میگی منشی بهشون نیازمندیم انگاردکترن😐 

تلفنتو جواب بده بابااااا 

فعلا که منشی ها ارث پدرشونو میخان .تو نت یه سرچ بزن متوجه میشی کی درست میگه کی اشتباه . اگه گشنته ه ...

من منشی نیستم ولی شما خیلیییییی بی ادبی عزیزم اون خانوم جوری حرف نزد که شما همچین چیزی گفتی بهش. خیلی زشته عزیزم. تربیت داشته باش کمی

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
وای باور کن من یه متخصص گوش و حلق بینی رفتم اوووونقد منشی بداخلاق و جیغ جیغو بود مردم میترسیدن بپرسن ...

😂😂😂😂😂

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
اخطار لغو کاربری

تاپیک اخرم و کامنت فحش اینو پاک کنید 

ما ک باهم حرف زدیم 

منو از بلاتکلیفی دربیارید لطفا

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///