2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 108 پست
دیدگاه من اینه که زندگی یک فرصته برای رشد و معنا یافتن که اگه نتونید ازش به درستی استفاده کنید ضرر م ...

درسته ولی نمیتونم تحمل کنم

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
من دارم منطق رو میگم بااحترام

تشویق ب خودکشی و عادی جلوه دادن خودکشی منطقی ب نظر نمیرسه ......

ولو اینکه اگه تجارب بعد مرگ موقت رو دیده باشید اونایی ک خودکشی کردی در بدترین حالت ممکن بودن اونور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکی هیچی ازون دنیا نمیدونه....

متشکرم 

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
کتاب تفکر‌بهتر زندگی بهتر اثر جول اوستین ی کتاب عالیه حتماااا بخون 

ممنون عزیزم 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6079765&slug=۰۰۰۰خودکشی۰۰۰۰

🙏🏻

میشه این جملاتی که نوشتی رو برام معنی کنی  انصافا ها

انسان از مرگ بیزار و دنبال عمر طولانی یا همون اکسیر جاودانه بودنه اگه ما در دنیایی هستیم که پاسخ به نیاز های جنسی و تشنگی و گرسنگی و روحی وجود داره پس نبود پاسخ این نیاز دور از از واقعیته پس باید مکانی باشه که انسان به این نیاز هم برسه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
درسته ولی نمیتونم تحمل کنم

این جهان در عین اینکه اتفاقات و تغییراتی درش رخ میده ولی همش یک نوع شوخیه برای اینکه گرفتارش نشید باید بر این شوخی آگاه بشید تا نتونه روی شما اثری بگذاره 

توصیه من اینه که از این کار صرف نظر کنید و هرکاری به غیر خودکشی لازمه انجام بدید 

هرکسی داره نظرشو میگ منم نیومدم تو کار کسی دخالت کنم.......

اختیار دارید شما🙏🏻

این جهان در عین اینکه اتفاقات و تغییراتی درش رخ میده ولی همش یک نوع شوخیه برای اینکه گرفتارش نشید با ...

ممنون عزیزم متشکرم 

دقیقا چیو؟

چیزایی که در زندگیم میگذره ناراحتیام

انسان از مرگ بیزار و دنبال عمر طولانی یا همون اکسیر جاودانه بودنه اگه ما در دنیایی هستیم که پاسخ به ...

چرا احساس میکنم داری متن میخونی

اینطور نیست 

برو در خصوص پروفسور استیون هاوکینگ مطالعه کن متوجه منظورم میشی

چون یه چیزایی میدونم که بگم از تعجب می مونی 

چیزایی که در زندگیم میگذره ناراحتیام

خیلی خلاصه بود درهرصورت موفق باشی

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.