2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 108 پست
عزیزم ب نظر من عذاب و این حرفا الکیه اما تو خودت فکر کن ببین ارزششو داره قشنگیه زندگی ب اینه ک ادم ب ...

درست میگی اما من آدم قوی نیستم الان که گفتی به خانوادم فکر میکنم اما هیچکس از زندگیش که نمیگذره اما درک میکنم که سخته براشون ولی شرایط من بدتره

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
آره فقط میخام بدونم شامل خودکشی میشه این عذاب

ببین شنیدی میگن حیف به کسی که مرد و ازین دنیا رفت ؟؟

پس مطمئن باش منظورشون اینه دلخوشی و خوبی های این دنیارو از دست داده 

واسه همون عذابی داره یا نداره رو نمیدونم واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم مرگ و هم تولد دست خداست این چه فرمایشیه آخه؟!😐

هرکسی داره نظرشو میگ منم نیومدم تو کار کسی دخالت کنم.......

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

زمان آفرینش خدا از روح خودش در ما دمید پس ما جزئی از او هستیم

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
هرکسی داره نظرشو میگ منم نیومدم تو کار کسی دخالت کنم.......

نظر درسته ولی ی وقت هایی نظر غلط ندیم خیلی بهتره 

اینجا اسمش تبادل نظره اصلا ولی شما عملا داری غیرمستقیم خودکشی رو ی انتخاب عادی جلوه میدی اشتباهه با احترام 

نمیشه نخای دست خودت نیست باید انقد زندگی بگذرونی تا روحت ب درجه عالی برسه

خیلی سخته بخدا

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
روز هایی منتظرتون هستن که ارزش زنده موندن رو دارن .. امید داشته باشید به رحمت خدا ..🙃💙

ممنون عزیزم 

نظر درسته ولی ی وقت هایی نظر غلط ندیم خیلی بهتره  اینجا اسمش تبادل نظره اصلا ولی شما عملا داری ...

من دارم منطق رو میگم بااحترام

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
بنظرم اون دنیایی در کار نیست  دنیا دار مکافات هس  همه چی اینجا حساب و کتاب میشه  ب ...

پس اگه دنیای دیگه نیست چرا انسان میل به جاودانگی داره، کسایی که نسل کشی بزرگی کردن عذابشون با کسی یک آدم رو کشته برابر هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

میدونید چی سخته؟ تحمل کردن

خیلی سخته بخدا

بله واقعا سخته اما اگ درست بگذرونی ببین چ هنری کردی