donyamariaa مدیر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 5997 عنوان خودکشی | مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 108 پست واقعا کسی که خودکشی میکنه اون دنیا عذاب میدن یا ربطی نداره؟ جواب بی ربط؛توهین؛مسخره بازی میخاید در بیارید لطفا قبلش خارج شید از تاپیک من به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩🦯 1400/01/03 | 23:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
donyamariaa مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 5997 عزیزم ب نظر من عذاب و این حرفا الکیه اما تو خودت فکر کن ببین ارزششو داره قشنگیه زندگی ب اینه ک ادم ب ... درست میگی اما من آدم قوی نیستم الان که گفتی به خانوادم فکر میکنم اما هیچکس از زندگیش که نمیگذره اما درک میکنم که سخته براشون ولی شرایط من بدتره به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩🦯
ژاله_م عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 837 آره فقط میخام بدونم شامل خودکشی میشه این عذاب ببین شنیدی میگن حیف به کسی که مرد و ازین دنیا رفت ؟؟پس مطمئن باش منظورشون اینه دلخوشی و خوبی های این دنیارو از دست داده واسه همون عذابی داره یا نداره رو نمیدونم واقعا
ماهک۷۵ عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17810 هم مرگ و هم تولد دست خداست این چه فرمایشیه آخه؟!😐 هرکسی داره نظرشو میگ منم نیومدم تو کار کسی دخالت کنم....... بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
asheghe_baran عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 12630 آره فقط میخام بدونم شامل خودکشی میشه این عذاب صد در صد کسی ک خودکشی میکنه ناامیده ناامیدی یعنی اعتماد نداشتن بخدا و از شیطانه ناامیدی قطعااا عذاب سختی داره
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 11423 زمان آفرینش خدا از روح خودش در ما دمید پس ما جزئی از او هستیم انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
asheghe_baran عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 12630 هرکسی داره نظرشو میگ منم نیومدم تو کار کسی دخالت کنم....... نظر درسته ولی ی وقت هایی نظر غلط ندیم خیلی بهتره اینجا اسمش تبادل نظره اصلا ولی شما عملا داری غیرمستقیم خودکشی رو ی انتخاب عادی جلوه میدی اشتباهه با احترام
مرآجان عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 2336 روز هایی منتظرتون هستن که ارزش زنده موندن رو دارن ..امید داشته باشید به رحمت خدا ..🙃💙 خود را چو یافتی همه عالم از آنِ توست ...🤍💫https://harfeto.timefriend.net/16405207560579
donyamariaa مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 5997 نمیشه نخای دست خودت نیست باید انقد زندگی بگذرونی تا روحت ب درجه عالی برسه خیلی سخته بخدا به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩🦯
donyamariaa مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 5997 روز هایی منتظرتون هستن که ارزش زنده موندن رو دارن .. امید داشته باشید به رحمت خدا ..🙃💙 ممنون عزیزم به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩🦯
ماهک۷۵ عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17810 نظر درسته ولی ی وقت هایی نظر غلط ندیم خیلی بهتره اینجا اسمش تبادل نظره اصلا ولی شما عملا داری ... من دارم منطق رو میگم بااحترام بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 11423 بنظرم اون دنیایی در کار نیست دنیا دار مکافات هس همه چی اینجا حساب و کتاب میشه ب ... پس اگه دنیای دیگه نیست چرا انسان میل به جاودانگی داره، کسایی که نسل کشی بزرگی کردن عذابشون با کسی یک آدم رو کشته برابر هست انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
donyamariaa مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 5997 میدونید چی سخته؟ تحمل کردن به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩🦯
ماهک۷۵ عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17810 خیلی سخته بخدا بله واقعا سخته اما اگ درست بگذرونی ببین چ هنری کردی بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
ژاله_م عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 837 پس اگه دنیای دیگه نیست چرا انسان میل به جاودانگی داره، کسایی که نسل کشی بزرگی کردن عذابشون با کسی یک ... میشه این جملاتی که نوشتی رو برام معنی کنی انصافا ها