2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 108 پست
بله  تاقیامت روحش در ارامش نیس

چقدر بد

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اون دنیایی در کار نیست  دنیا دار مکافات هس  همه چی اینجا حساب و کتاب میشه  ب ...

بهشت. وجهنم از اعمال ما ساخته میشن یقینا اون دنیا هست تا بعضی اعمال ک اینجا رسیدگی نشده اونجا رسیدگی میشه حتماا

اگ حالتو خوب میکنه اینکارو بکن....تولد دست ما نبود اما مرگ میتونه باشع  فقد دقت کن اگر زندگی ب ...

اگه زندگی بعدی وجود داشته باشه نمیخام چون خیلی سخته خیلی اذیتم میدونم آدمای بدتر هم هستن اما برا من زیاده

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
واقعا نمیدونم ـ جایی ندیدم و  نخوندم که بعد خودکشی چی میشه 😏

ممنون گلم

دیدگاه من اینه که زندگی یک فرصته برای رشد و معنا یافتن که اگه نتونید ازش به درستی استفاده کنید ضرر میکنید هیچ کاری گناه نیست,بعضی کارها اشتباه یا پستن با خودکشی تنها موهبتی را از خودتون دریغ میکنید

عذاب میدن گناه نابخشودنیه

مرسی عزیزم 

عزیزم ب نظر من عذاب و این حرفا الکیه اما تو خودت فکر کن ببین ارزششو داره قشنگیه زندگی ب اینه ک ادم بتونه با پشتکار مشکلاشو پشت سر بگذاره و دیگ اینکه معجزه ادما زمانه زمان لامصب همه مشکلاتو حل میکنه هیچ چی ارزش اینو نداره ک بخاطرش نفسمونو از خودمون بگیریم و اینکه تو ک بمیری شاید هیچی نفهمیو راحت شی اما ب خونواده بیچارت فکر ک چجوری باید زندگیو بااین غم بزرگ بگذرونن 

بنظرم اون دنیایی در کار نیست  دنیا دار مکافات هس  همه چی اینجا حساب و کتاب میشه  ب ...

آره فقط میخام بدونم شامل خودکشی میشه این عذاب

اگه زندگی بعدی وجود داشته باشه نمیخام چون خیلی سخته خیلی اذیتم میدونم آدمای بدتر هم هستن اما برا من ...

نمیشه نخای دست خودت نیست باید انقد زندگی بگذرونی تا روحت ب درجه عالی برسه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.