2777
2789
عنوان

جاری

283 بازدید | 16 پست

جاری من با مادرشوهرمینا زندگی میکنه 

قبلا تاپیک زدم در موردش 

ک یدفه با شوهرم قهر کردم 

شوهرم میرفت شبا خونه باباش میخوابید 

بعد جاریم همش عکس شوهرمو استوری میذاشت 

همین قدر عجیب!!!! 

دیکه خیلی کم میرم خونه مادرشوهرم 

این دفه داداش مادرشوهرم اومده بود مجبور بودیم بریم 

یعنی دیشب 

خلاصه در ظاهر جاریم خیلی خوش برخورد و خنده رو و رفیقه 

و خیلی میاد به آدم نزدیک و صمیمی میشه 

اما من به هیچ وجه اینجوری نیستم حتی با مادر خودم 

دیشب تا دقیقه نود همه چیز خوب بود 

بعد شام اومد تو اشپزخونه و شروع کرد از یه موضوعی حرف زدن 

بعد یه چیزی تعریف کرد گفت اتفاقا همون شبا ک حسام« شوهر من» اینجا بود‌

شبا همون جا میخوابید تو هال!!!!!!! 

یعنی کباب شدم 

چرا شوهر من باید اونجا بخوابه تو خونه اونا !؟؟؟؟؟؟؟ 

وقتی خونه پدر مادرش همونجاست 

اینور حیاط!!!! 

واقعا چرا 

هیچی به شوهرم نگفتم اما مغزم داره منفجر میشه

...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینو جرش بده داره موش میدونه 

شوهرتم لهش کن

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤

چقدر ساکتی

عکس شوهرتو استوری کرده کاری نکردی؟

چقدر خدایی ریلکس

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

شوهرتو ادبش کن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بلاکش‌کردم  اونموقع

همین؟

باید میرفتی چشم تو چشم حرف میزدی باهاش و میگفتی به چه حقی استوریش میکنی؟! 

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.