2777
2789
عنوان

دروغ مصلحتی

346 بازدید | 27 پست

دیروز عید شوهرم با من دعوا راه انداخت و‌نزاشت خونه مادرم شب عید برم و‌خواهر و برادرمو بیین تو‌پست قبل نوشتم جریان و ، بچه خواهرم ۳ ماهشه یه ماهه به خاطر اخلاقای بد شوهرم ندبدمش دلم خیلی تنگ سده براش واولین عیدشه خیلی ذوق داشتم دیشب میدیدمش که شوهرم دعوا راه انداخت و نزاشت دلم میخواد ظهر یه سر برم بیینمش ولی با شوهرم قهریم و باید به به بهانه بچه ارو بزارم پیشش و برم یه سر و برگردم شوهرم الان خونه مادرممم نمیزاره برم نمیدونم یه بهانه ای بیارم که بتونم یه سر بزنم و برگردم و‌متوجه نشه و‌بزاذه از خونه بیرون برم اگه راهکاری دارید بهم بگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دلت کنار بیا و نرو دیدن اونا.

شما که خودتون بچه دارین.

اول آشتی کنین بعدش باهم برید

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
حقیقتوبگین....بگین میخوام برم بجه روببینم.میزاره

نه نمیزاره عوضیه دیشب همه تلاششو کرد ما دور هم جمع نشبم حتی از صبحش میگفت من دوباره با باجناقم دعوا راه میندازم که دورهمیتون تموم بشه انقدر این مرد خودخواهه فقط دوست داره با مادرش باشیم تقصیر مادرش هم هست که همیشه از ما توقع داره دورش باشیم و هر روز عید پیش اونا باشیم انگار خودش فقط مادره و خانواده و مادر من ادم نیستن

نه نمیزاره عوضیه دیشب همه تلاششو کرد ما دور هم جمع نشبم حتی از صبحش میگفت من دوباره با باجناقم دعوا ...

فقط بگین میخوام بچه روببینم...دروغ گفتن وترسیدن...زندگی وتلخترمیکنه...عاقبت خوشی نداره..تااخربایددروغ بگین وبترسین..

این کجاس مصلحتی!  فکر کن اگه باتوجه به حرفای دعواتون اومد تعقیبت کرد دیگه اصلاااااا بهت اطمینا ...

نمیدونم والا خیلی دلم گرفته عید مارو خراب کرد ازش نمیگذرم

فقط بگین میخوام بچه روببینم...دروغ گفتن وترسیدن...زندگی وتلخترمیکنه...عاقبت خوشی نداره..تااخربایددرو ...

کاش شوهرم ادمی بود که بشه باهاش حرف زد بخدا خودش کاری کرده که حتی حرف دلمو بهش نمیتونم بگم از بس که اخلاقش بده نمیشه باهاش حرف زد

کاش شوهرم ادمی بود که بشه باهاش حرف زد بخدا خودش کاری کرده که حتی حرف دلمو بهش نمیتونم بگم از بس که ...

اون هرجورهست شما درست عمل کن..حقیقتوبگین...نزاشتم نزاشت..بایدبفهمه نمیترسین...فقط صادق هستین

شوهر من دنبال دعواس فاصله بندازه بینمون

نه دختر خوب.

اینجوری راجع به همسرت فکر نکن.یه درصد فکر کن اگه موضوع برعکس بود.واین اتفاق برای خودت میفتاد و همسرت میگفت تو میخای اون رو از خانوادش جدا کنی چه حالی میشدی؟ 

واقعا؟

همیشه اول اول اول اصل شوهره.

بعد خانواده خودت و خانواده همسرت.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.