2777
2789
عنوان

دروغ مصلحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 27 پست

مردا تهش ایننن 

بخای یکم کوتاه نیای همین تهش..

ببین ما ی سهر دوریم ار دو خانواده 

بعد شوهرم خودش کشت که حتما قبل سال تحویل بریم خونه مادرم( یادم نمیاد ی دفه مارو دعوت کرده بلشن عیدی کادویی چیزی بدن..روابط خواهر برادرا صفر ) 

بعد خوب که رسیدیم میبنیم خونسون کسی نیست زنگ میزنیم رفتن ی شهر دیگه ..مادرشوهرم رفته بیمارستان  بستری سده( چیز واجبی نبود میتونست بعد تعطیلان بره)

شب موندیم تنها ..بعد روز دیگه پاسده بریم همون شهر که مادرم بیمارستان ..میگم اون که ملاقات نمیذارن ..همون شهر خوااهرشوهرم هست پددرش برادرش اونجا بودن ...نه ی تبریک بگن یا بگن بیاین خونمون..هیچ

هلک هلک دو سه ساعت راه رفتیم ..تا در بیمارستان .

مادرش ی جواب تلفنمون نداد..

اعثابم واقعا بهم ریخته بود...که میتونسیم بریم خونه مادرم‌.

فقط میدونستم کوتاه نیام تعطیلات بهم زهر میکنه فقط خود خوری کردم ....😑😑😑

.امروز تو ارامش بریم خونه مادرم اونم لف میده تا شب

لعنت به قوم طالمین

یا  ودود ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش شوهرم ادمی بود که بشه باهاش حرف زد بخدا خودش کاری کرده که حتی حرف دلمو بهش نمیتونم بگم از بس که ...

اگه مهربون بگی چی؟ نکنه با غر غر وتیکه انداختن باهاش حرف میزنی؟ یه بار حرفاتو ضبط کن و دوباره گوش بده خودت.

ببین چه جوریه.

غرغر داره؟ 

تیکه داره؟ 

مهربونی همه قفل ها رو باز میکنه

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
شانس منه دیگه با این شوهر کردنم..

ببین .باجناق اونقدر مهم نیست به خاطرش اینقدر اعصابت خرد میکنی.

خخخ

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
نه دختر خوب. اینجوری راجع به همسرت فکر نکن.یه درصد فکر کن اگه موضوع برعکس بود.واین اتفاق برای خودت ...

من که هر سال با اونا بودم همین پارسال به خاطر قهرش با باجناقش نزاشت من شب عید دور خانوادم باشم و منو برد خونه مادرش ، هر سال عید پیش اونا بوذیم کلا همه جا و‌همه تعطیلات با خانواده اون بودیم و صدام در نیومده

نمیدونم والا خیلی دلم گرفته عید مارو خراب کرد ازش نمیگذرم

بی خیال... بعضی چیزا رو صبر و زمان درست میکنه 

الان جو بحث بوده صلاح نیست دوباره اختلاف نظری پیش بیاد... زندگیت مهمتره تا عید دیدنی. 

من دو ساله عید نرفتم خونه مادرم بخاطر کرونا و شرایط قرنطینه... یک شهر دیگه هم زندگی میکنم... ولی اصلا اعتراض نمیکنم... تحمل میکنم تا بعد تعطیلات ان شاء الله 

همه خانواده ام هم دور هم جمعن ولی من یاد گرفتم زندگی زناشویی خودم مهمتره و بخاطر عید بچه بازی در نمیارم... همیشه مقاوم باش نگذار هر اتفاقی تکانت بده... باید اتفاقا جوری وانمود کنی که پشت شوهرت نه پشت خانواده و باجناق و خواهرت! 

اصلا کارتون اشتباه بود این دوتارو آشتی دادین به زور! 

باجناق ها حسادت دارن بهم بعضا... مثل جاری ها

شاید شوهر خواهرت کاری میکنه که همسرت احساس بدی بهش دست میده که انقدر فراریه! 

به نظرم آشتی زوری این پیامدش بود! مثل عروسی که از دست جاری دلش خونه و شوهرش به زور بگه باید باهاش رفت و آمد کنی! به نظرت اون زن ناراحت نمیشه؟ 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
بی خیال... بعضی چیزا رو صبر و زمان درست میکنه  الان جو بحث بوده صلاح نیست دوباره اختلاف نظری پ ...

منم دل خوشی از خواهرش ندارم انفدر که همیشه تو زندگی من فتنه انداخته هزار باز سر رفتارای خواهرش دعوامون شده و‌همیشه طرف خواهرشو گرفته خواهرش فتنه به پا کرده و‌ منو‌متهم به بد بودن کرده اگه خودش همیشه پشتم بود و هوامو داشت و تو دهنش این نبود فقط مادر و‌ خواهرم‌مهمن تو ادم نیستی من جونمو براش مبدادم الانم فقط هدفش این بود کلا ما دور هم جمع نشبم اون به دور هم‌جمع شدنامون خیلی حسادت میکنه و میدونم پشت همه اینا مادرشه امروز دعوامون شدم زنگ زده بهش گله کردن و‌خوشحال شد که شوهرم راضی نیست ما دور هم جمع بشیم هر چفدر باباش بهش احتذرام به خاتواده زن یاد میداد مادرش برعکسه فقطذدوست داره ما پیش اوتا باشبم خودخواهه خیلی ، خودش شوهرش زنده بود همیشه میگه روز عبد خونه مامانم دور هم جمع میشدیم و شوهرشو کشوندت بود سمت خانواده خودش حالا به پسرش که رسیده برعکس شده

منم دل خوشی از خواهرش ندارم انفدر که همیشه تو زندگی من فتنه انداخته هزار باز سر رفتارای خواهرش دعوام ...

عزیزم خب مگه نمیگی طرف شوهرتو پر میکنه و حرف یادش میده؟! تو سیاست داشته باش خرابکاری های اونارو پوشش بده! اولا که سعی کن رابطه تو با شوهرت قوی کنی! 

دوم اینکه مواردی که باعث دعواتون میشه رو به حداقل ممکن برسون! ببین خانواده همسرت موقعی دخالت میکنن که اختلافی باشه بینتون! 

شماهم که میشناسی طرفت رو چرا زنگ زدی به مادرشوهرت و گفتی دعوا کردین؟ فکر کردی مادری پسرش رو رها میکنه؟! 

عزیز شما اکثر اختلافتون بر سر خانواده ت بوده... بی خیال این روابط شو.... در حد صله رحم خودت برو سر بزن و زود برگرد سر زندگیت و اصلا به شوهرت دیگه نگو بیا بریم خونه مامانم! اصلا نگو... تا خودش یه روزی تصمیم بگیره بیاد یانیاد... اگه اجبارش کنی و با دعوا بدتر لج میکنه! 

لطفا از خودت بگذر میدونم سخته ولی همه ما یه جایی باید بگذریم از بعضی خواسته هامون تا به یه چیز بزرگتری دست پیدا کنیم! دیگه واسه شب یلدا و جمعه و تعطیلی عید و سیزده بدر و... اصلاااا نگو کجا بریم یا نریم! هرجا رفت باهاش برو و تو جمع دخالت نکن و معاشرت معمولی کن سکوت کن به اندازه حرف بزن و بعد بیاین خونه... بعد مدتی متوجه تغییر رفتارش میشی ان شاء الله... بذار همه حرفای خاله زنکی دیگران دروغ جلوه کنه... میگن زنت نیومد نرفت... بعد شوهرت میبینه تو باهاش همراهی کم کم متوجه میشه دروغه وبهت حق میده

راستی دیگه مطلقا از خانواده اش بدگویی نکنی سکووووت کن انگار وجود ندارن... اگه حرف بزنی اونم جبهه میگیره میگه آهان پس حرفای خانوادم راست بود زنم اینجوریه و اونجور. 

بعد یه نکته دیگه اینکه همیشه توکلت به خدا باشه و بگو خدایا خودت درستش کن... خدایا خودت همسرم رو متوجه کن

من تلاشم میکنم زندگیم بهتر بشه و خدايا تو هم منو کمک کن

مطمئن باش کمک میشی... دست خدا بالای همه دست هاس

عزیزم خب مگه نمیگی طرف شوهرتو پر میکنه و حرف یادش میده؟! تو سیاست داشته باش خرابکاری های اونارو پوشش ...

ایشالا گه بتونم ابن کارارو اجرا کنم چون بعد اتفاق دیرور انقدر دلم شکسته که نمیتونم باهاش همراهی کتم خونه مادرمم واقعا دیکه دوست ندارم با شوهرم برم چون به مادرم بی حرمتی کرد اونم روز عید دیگه دلم نمبخواد وارد خونه مادرم بشه و‌ترجیح میدم تنها برم و بیام .. خیلی دلسرد شدم ازش تو‌زندگیم دفعه اولش نبوده که بی حرمتی کرده زیاد دل مادرمو شکسته جلو مادرم خیلی با من بد رفتاری کرده ولی این بار روز عید بوده دلم دیگه کوتاه نمیاد من خونه مادرش به شوهرم اصرار کردم که بمونیم دلش روز عید نشکنه بعد شوهرم خونه مامانم اومد بدون هیچ تبریکی دلشو شکست و رفت من دو سالم بود بابام فوت کرد مامانم دست تنها مارو‌لزرگ کرد شوهرم خاستگاریم اومد گفت ابن دخترم از همه بچه هام حساس تره تکیه گاه خوبی براس باش جیزی که تو این ۵ سال ندیدم انفدر اخلافاش تنده کوچکترین حرفهای معمولیمو نمیتونم بهش بگم و درد ودل کنم هر چیزی بهش گفتم بول گرفته و برام دست گرفته نمونه اش زن پسر داییش همش میزنه تو سر من که زرنگه نو نیستی مثال خواهرشو میزنه سر کار میره در امد داره من ندارم در صورتیکه چند بار گار پیدا کردن دوستام برام نزاشت حتی مصاحبه اش برم .. حالا بعد چند سال که گذشته و دیگه کسی کاری برام پیدا نکرد میزنه تو سرم درامد نداره همه چیو انگار تو پول و درامد زن میبینه تو‌ذهنش این میگذره که زنی که درامد داره قابل احترامه... این نمونه های کوچیک دعواهامونه خیلی مشکلات داریم که تا الان گذشت کردم ولی بعد اتفاق دیروز دیگه خیلی سرد شدم.،

بعد یه نکته دیگه اینکه همیشه توکلت به خدا باشه و بگو خدایا خودت درستش کن... خدایا خودت همسرم رو متوج ...

از خدا خیلی کمک خواستم ولی صدامو نشنید روز فبل بله برونم رفتم امام زاده صالح که خیلی اونجا بهم ارامس میده کفتم خدایا فردا بله برونمه اگه پسره خوب نیست به درد من نمبخوره و‌نمبتومه تکیه کاه باشه یه چیزی جلو پام بزار بهم بخوره همه چی ولی همه چی خوب پیش رفت الان بخدا مبکم تو که میدونستی انقدر مشکل نو زندگیم میاد چرا راه جاوم نزاشتی همون اولش جدا بشم الان با یه بچه یکساله چیکار کنم حداقل کاس بهم بچه نمیداد تا زودتر خودم و از دستش نجات مبدادم فقط دلم برای بچم میسوزه

ایشالا گه بتونم ابن کارارو اجرا کنم چون بعد اتفاق دیرور انقدر دلم شکسته که نمیتونم باهاش همراهی کتم ...

عزیزم میفهمم چی میگی باورکن یه زندگی نیست که مشکلات نداشته باشه.. ولی من مطمئنم زندگی شما با یه چندتا حرکت ساده درست میشه. بعد این قضایا زرنگ باش و حتما برو مشاوره و خودت شروع کن به تغییر... کار با شوهرت نداشته باش.. از خودت شروع کن و سعی کن وقتی داره میگی فلانی زرنگه و.. تو ساکت بمونی... بعضی وقتا از لج یه کاری که شما کردی یه چیزی میگه که تو هم اذیت بشی... رفتار بچه گانه

پس شما کلا دیگه باهاش بحث نکن... ساکت باش و فقط شنونده... خودش کم کم خسته میشه و میاد سمتت

الان یه بچه کوچیک داری سعی کن یادت بیاد اشتباهات رفتاری خودت رو و اونارو ترک کنی... کاری هم به خوب شدن همسرت نداشته باش... تو خوب باش لج بازی با مرد نکن و تحقیر آمیز باهاش حرف نزن... کلی از بحثها خود به خود اصلا به وجود نمیاد. 

از خدا خیلی کمک خواستم ولی صدامو نشنید روز فبل بله برونم رفتم امام زاده صالح که خیلی اونجا بهم ارامس ...

چونکه شوهرت خوبه ولی بلد نیست چطور رفتار کنه! 

کلیتش خوبه... پیچ اخلاق مردها دست زنشونه! 

شما صداتو ببری بالا در اصل ولوم شوهرتو بردی بالا... 

الکی اخم کنی.. شوهرت خشم میکنه! 

لج بازی کنی... مرد زندگی رو بهم میریزه

مردها مغرورم عزیزدلم... وای به حال روزی که تحقیر بشن تا طرف رو له نکنن ول کن نیستن! 

فکر کن چندبار بهش گفتی خفه شو! یا گفتی تو حرف نزن تگ دخالت نکن.. تو بدی تو بي عرضه ای تو بچه ننه ای

تو و تو وتو.... سه ت هست که هرگز نباید در مقابل مرد و هر انسانی بکار برد چون باعث دشمنی و کینه میشه

توهین

تحقیر

تهمت

حالا بشین این چندسال رو بررسی کن کجا مردانگی رو نادیده گرفتی مثلا یا کجا سبک باهاش حرف زدی... دنبال مشکلت اونجا بگرد

من قبول دارم بعضی رفتارای همسرت اشکال داره ولی حرفم اینه تو میتونی غیرمستقیم یادش بدی

زن ها دو بچه دارن در زندگی... یکی شوهرشون و یکی بچه شون.... تربیت ناقص خانوادگی مرد رو زن باید کامل کنه با سیاست و درایت.