2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام عزیزم ، خوبی ؟ 

دیدم تو اون تاپیک ، در مورد سالم خوری گفتی ، میشه منو راهنمایی کنی لطفا ، البته سرخ کن ندارم و با گریل سولاردوم هم بلد نیستم کار کنم ، ولی در کل میشه بگی از صبح تا شب چه چیزا میخورین که تکراری نباشه و دلتون رو نزنه ؟

سلام عزیزم ، خوبی ؟  دیدم تو اون تاپیک ، در مورد سالم خوری گفتی ، میشه منو راهنمایی کنی لطفا ، ...

سلام خیلی ممنونم بله حتما ❤️

از صبحانه بگم بهتره ک نون سنگگ مصرف کنید، مربا ما کلا نمیخوریم اما مثلا دلمون چیزای شیرین بخواد ارده شیره، خامه عسل و... بهتره ک تخم مرغ بخوری یدونه اینطوری احساس سیری زیادی داره 

برای ناهار اگه خورش باشه ک کلا با روغن کم میپزیم، برنج رو اکثرا با بلغور میپزیم هم ویتامین هاش زیاده و هم فیبر زیادی داره، غذا هایی مثل خوراک لوبیا چیتی یا لوبیا سفید، خوراک مرغ با مرغ و هویج و سیب زمینی (جدا جدا سرخ نمی‌کنیم اصلاا. همه رو خورد میکنیم یکم روغن میریزیم داخل قابلمه بعد مواد غذایی رو با ادویه ها گ روغن یکم تفت میدیم و میزاریم ک بپزه) 

با غذا سبزیجات خیلییی خوبه، حتما نباید همه چی باشه ی بار گوجه و خیار با نمک و ابلیمو ی بار کلم با خیار و ابلیمو کلا سخت نکن هرچی ک بود رو استفاده کن 

ما خانوادگی ب اش و سوپ و حلیم و... علاقه داریم، شما ببین خانوادت چی رو ترجیح میدن همون رو رژیمی کن مثلا کتلت رو با روغن کم و حرارت نسبتا زیاد سرخ کن سریع بعد بزار داخل اب و رب و گوجه تا جا بیوفته، کیک هوس کردی کیک با خرما و شیره بپز، مثلا من با شیر و موز و عسل و خرما(حالا هرکدوم ک بود تو خونه) با یکم ثلعب بستنی درست میکنم... 

اما نمیشه ی شبه زندگی رو عوض کرد ادم زده میشه، قدم ب قدم برید جلو مثلا اول روغن رو کم کنید و... 

سلام خیلی ممنونم بله حتما ❤️ از صبحانه بگم بهتره ک نون سنگگ مصرف کنید، مربا ما کلا نمیخوریم اما مثل ...

مرسیییی عزیزدلم ، خیلی خیلی لطف کردی     

قبلا رژیم میگرفتم ، همه چی رعایت میکردم ، رژیم که ول میشه ، از اونور بوم میفتم ، الانم اضافه وزن دارم ، پسوریازیس هم دارم ، باید سالم خوری کنم ، ولی اراده ام یاری نمیکنه