2777
2789
عنوان

شیردهی

378 بازدید | 88 پست

دوستان من پسرم ۲۱ روزشه هرچی شیرخودمومیدم اصلاسیرنمیشه همش گریه میکنه میچسبه ب پستونک دیگ رفتم شیر خشک نان ۱ خریدیم قشنگ میخوره سیرمیشه  میخابه .بعدش من گیاهخوارم کلا میگم لابدچون گوشت و مرغ نمیخورم  شیرم مقوی نیست واسش همش گشنس چیکارکنم عیب نداره باشیرخشک بزرگ شه؟

نه چه عیب داره اگه واقعا شیر نداری به بچه گرسنگی نده اصلا،خصوصا که گیاه خواری شیرت چرب نیست که بچه رو قانع کنه 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم شیر مادر دادم  هم خشک هم زمان 

تا ۳ ماهه اول شیر خودتم بده حتما ولی در کل شیر خشک خ بهتره 

شیر مادر فقط برای شب خوبه 

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
عزیزم سینو فشار میدی شیر میاد؟ عزیزم به گیاهخواری نیست من خودم پسرم‌الرژی داره هیچی نمیخورم اما شیر ...

دقیقا سینه رو ک فشارمیدم شیرمیاد . ولی همش بچه میخوره بازم گشنس .

شیر خودتم بهش بده اشکالی نداره  

اونم میدم  دیگ میبینم گریه میکنه اصلاواینمیسه مجبورمیشم  بهش شیرخشک بدم زیادهم نمیدم فعلا یک پیمانه یادوپیمانه میدم بهش .

اين همه بچه با شيرخشك بزرگ شدن شير مادر قطعا بهتره ولي من اطرافيانم ديدم كسايي كه هم شير خشك دادن ...

راحتیش ک خیلی خوبه واقعا ولی میترسم  اتفاقی بیفته  یوقت خطرناک نباشه شیرخشک میدم بهش 

اونم میدم  دیگ میبینم گریه میکنه اصلاواینمیسه مجبورمیشم  بهش شیرخشک بدم زیادهم نمیدم فعلا ...

خوبه بده بهش راستی زایمانت طبیعی بود بد بود یا نه

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز