2777
2789
عنوان

شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 88 پست

منم پسرم ۵ه روزشه هم شیر خشک میدم هم شیر خودم،نان ۱ میدم عالیه خوبم وزن میگیره،دخترمم شیر خشکی بود مشکلی نداشت،من نمیدونم چرا هرکاری میکنم شیرم اونقدر نمیشه ک سیر بشه،و شیر خشک راحت میخوابوندش

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اونم میدم  دیگ میبینم گریه میکنه اصلاواینمیسه مجبورمیشم  بهش شیرخشک بدم زیادهم نمیدم فعلا ...

هم شیر خودتو بده هن شیر خشک چون شیر خودت برای سلامتیش مفید تره از داروخانه پودر اقزایش شیر بگیر گیاهیه حاوی عصاره مالت اسمش اگه اشتباه نکنم لاکتودین  هس منم شیرم کم بود  سه ماه  اول رو بهش عم شیر خودم دادم  هم شیر خشک  ولی الان که ۴ ماهشه فقط شیر خودمو میخوره شیر خشک رو نمیخوره  منم همین پودرا رو گرفتم شیرم زیاد شده

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
دقیقامنم اینجوریه  میگن هر دوساعت ی بار باید شیر بدی  پسرم ک میخابه دیگگگگ بیدارشدنش با خد ...

عزیزم نگران نباش میدونم سخته اما‌تحمل کن درست میشه بعد چهل روزگی بهنر میشه من پسرم مشخص بود تنوع طلبه  و شیرم خیلی خوب بود بااینکه شب تاصبح مک میزد باز شیر میخوادست  معلوم شد رفلاکس داره من پستونک دادم بهش خیلی کمکم کرد من میزاشتم رو پام تکونش میدادم خودمم همونجوری نیخوابیدم یا اینکه فیلم‌میدیدم   بعد چهل روزگی کمی بهتر میشه پسر من چهار ماهشه دیشب برای اولین باز  ساعت ده شب خوابید تا ساعت هشت صبح امابرای شیر سه بار بیدار شد صبور باش درست میشه

دقیقامنم اینجوریه  میگن هر دوساعت ی بار باید شیر بدی  پسرم ک میخابه دیگگگگ بیدارشدنش با خد ...

حتما شیر بده حدااقل تا چهل روزگی قندش میوفته کم وزن میشه من شوهرم با ضربه به کف پاش بیدار میکرد

رگه خونه واضح ؟ یعنی منظورم اینه خونش در چ حد بود؟ منم بچم مدفوعش بلغمیه ۴ ماهشه

ن من چون حساس بودم همش میگشتم پوشکشو اوالاش رگه خون نداره ممکنه خیلی طول بکشه خون ببینی  اولین علایم الرزی رفلاکسه ، جوش و کهیرو ادرار سوختگی بیقراری نفخ زیاد مدفوع ژله ای

حتما شیر بده حدااقل تا چهل روزگی قندش میوفته کم وزن میشه من شوهرم با ضربه به کف پاش بیدار میکرد

ی بار قندش افتاد بچم ازحال رفت همسایه هاب دادم رسیدن اخه دست تنهام ‌براهمین سریع بهش اب جوش و نبات دادن ب زور تودهنش دادن  دیگ ازارون روز نزاشتم گشنه بمونه .