2777
2789
عنوان

شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 88 پست

وحشتناک بود بابا ‌اخر سزارین شدم .دکتر شیفت بود اصلاخوب نبود   اصلا از طبیعی رازی نبودم دوروز درد میکشیدم طبیعی ی روز کامل هم با کیسه اب پاره   گذروندم ولی سزارین شدم  سر ۸ روز سرپاشدم خیلللللللی سزارین خوب بود 

راحتیش ک خیلی خوبه واقعا ولی میترسم  اتفاقی بیفته  یوقت خطرناک نباشه شیرخشک میدم بهش

خطرناك كه نيست 

شيرخشكه 

ببين من شير مادر دادم بچم آلرژيو رفلاكس داشت، شير خشك بدمزه بايد ميخورد دلم نيومد با يه رژيم سخت تونستم شير خودمو بدم

دكترش همش اصرار داشت شيرخشكم بده

بدمزه بود دلم نيومد  ولي اشتباه كردم لاغر و كوحولو مونده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقیقا سینه رو ک فشارمیدم شیرمیاد . ولی همش بچه میخوره بازم گشنس .

رفلاکس نداره ،پسر‌منم ایتجور بود من‌میدوشیدم یه شیشه میشد شیرمم خیلی چرب بود اما اون شب تاصبح مک میزد رفلاکس داشت بچم 

رفلاکس نداره ،پسر‌منم ایتجور بود من‌میدوشیدم یه شیشه میشد شیرمم خیلی چرب بود اما اون شب تاصبح مک میز ...

من خیلی  خیلی بدوشم   تا ۹۰  بیشتر نمیشه   همون عدد  روی شیشه شیر بچه رومیگم خیللللللی ک فشاربیارم ب خودم . ک اونم سیرش نمیکنه .

عزیزم ۹۰تا برای به زیر یک ماه کافیه زیادم هست  تو خواب عق نمیزنه خوابش کوتاه نیست؟

ن اصلا عوق نمیزنه خوابشم صبحازیاده شبا  خیلی بیداره کل صبح تا ساعتای  ۴ و ۵ و بیشترمیخابه خواهر شباپدرمون و درمیاره 

[QUOTE=181620002]علائم بچتون چیان؟چن وقتشه چجوری فهمیدی الرژی داره؟[/QUOTE چهار ماهشه از یه ماهگی فهمیدم شیر میخورم بیقرار‌میشه لبنیات نخوردم بعدم تو پوشکش یه رگه خون دیدم تو چهل روزگیش از اون نوقع تو رژیمم صورتشم جوش میزد رفلاکسم داشت

,ببین عزیزم منم کمکی شیر خشک میدم واقعا سخته همش شیر خودم باشه، دکتر بمن گف نزدیک ترین شیرخشک ب شیر ...

عزیزم دکترت متخصص تغذیس؟؟؟ منم باید ب همون مشورت کنم؟؟؟؟؟ 

ن اصلا عوق نمیزنه خوابشم صبحازیاده شبا  خیلی بیداره کل صبح تا ساعتای  ۴ و ۵ و بیشترمیخابه ...

شبا گریه میکنه ؟پسر منم اینحور بود دیگه شب تاصبحدبیدار صبحا تاشب خواب جوریکه ازخواب بیدار نمیشد برای شیر بابدبختی بیدارش میکردیم

شبا گریه میکنه ؟پسر منم اینحور بود دیگه شب تاصبحدبیدار صبحا تاشب خواب جوریکه ازخواب بیدار نمیشد برای ...

دقیقامنم اینجوریه  میگن هر دوساعت ی بار باید شیر بدی  پسرم ک میخابه دیگگگگ بیدارشدنش با خداس ب زور باید شیر بدی ک اصلابیدارنمیشه منم نمیدم تاوقتی ک پاشه  گریه کنه