2777
2789
عنوان

شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 88 پست
طبیعی خودم که خیلی سختی کشیدم اما پرستارا میگفتن نسبتا راحت بودی برو خداتو شکر کن چون باامپول فشار ب ...

منم طبیعی بودم هر دوتارو،ولی راحت بودم،چندساعت طول کشید،چندتا بخیه خوردی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راستی   زبون بچم روش عین شیر   همش سفید سفیده ایناچی هست ؟

برفکه که یه نوع قارچه حتما ببر دکتر . قطره میده بزنی به لثه و زبان و نوک سینه ت 

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
برای دسشویی کردنش خیلی زورمیزنه .طبیعیه؟؟؟

عزیزم زور اگه با گریه و اذیت باشه بله اشکال داره.

ولی اگه نباشه نه طوری نیست گلم.

قطره ی دایمتیکون خیلی عالیه.

قطره ی پروبیوتیک بیبی کر هم خیلی عالیه.

قطره ی کولیکیز هم خیلی عالیه.

شربت اهورا نینی هم خیلی عالیه.

هر کدومشو بتونی بدی خیلی خوبه.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

خطرنداره ک ؟الان نزدیک عیده همه جابستس چیکارکنم 

درمان باید بشه . درمانگاه ها و مطبها بازن همه. قطره نیستاتین از داروخانه بخر دستورش رو بپرس روزی چهاربار بزن رو زبون و لثه ش و نوک سینه

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
زیاااادددد بعدشم افسردگی داشتم مراقبت نکردم پرید بخیه هام اما جمع شد خودش

وای چ سخت،من اولیمو از ۱۲ظهر دردم گرفت ۴ عصر زایمان کردم با برشی ک زدن،۴ تا بخیه خوردم ولی یکم افسردگی گرفتم

پسرمم ک ۵۵ روز پیش بود ک عالی بود،تقریبا ۱۲ شب دردام شدید شد،۳ بعداز نصفه شبم زایمان کردم،دوتا بخیه خوردم ،عین پریودی بود،

وای چ سخت،من اولیمو از ۱۲ظهر دردم گرفت ۴ عصر زایمان کردم با برشی ک زدن،۴ تا بخیه خوردم ولی یکم افسرد ...

پس من سختم یوده چون ۱۲ساعت درد کشیدم و اوج دردم از ساعت ۲تا پنج بود 

درمان باید بشه . درمانگاه ها و مطبها بازن همه. قطره نیستاتین از داروخانه بخر دستورش رو بپرس روزی چها ...

سلام خوبی بردمش دکتر گفت این برفکا دلمه ی شیره  خطرناک نیست  فقط برادل دردش  ی شربت داد ب اسم کولیکز ‌ ک باقطره چکان بهش بدم 

ب نظرت خوبه؟ تاحالااستفاده کردی ؟؟؟

عزیزم زور اگه با گریه و اذیت باشه بله اشکال داره. ولی اگه نباشه نه طوری نیست گلم. قطره ی دایمتیکون ...

کولیکزبهم داد برادسشویشم گفتم زورمیزنه گفت عادیه  حالاایشالا ک زودترخوب شن  

کولیکزبهم داد برادسشویشم گفتم زورمیزنه گفت عادیه  حالاایشالا ک زودترخوب شن  

خب خدا رو شکر.

من که گفتم بهتون عزیزم.

انشاءالله.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.